15 Ekim’de Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Aktüel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

Abide

Aktif Üye
‘Güncel magazin haberleri neler? Bugün bir daha magazin dünyasında hangi ünlü isimler hayli konuşuldu?’ üzere sorularınıza yanıt olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe yanlışsız alabiliriz…
👇

1. Ünlü sinema imalcisi Beni Atoori’nin Türkiye’ye geldiği periyot biroldukça ünlü ismi dolandırdığı savı gündemi epey meşgul etti.

2. İkizi olan ünlüleri sizler için derlemiştik! Benzerliklerine biz bile inanamadık…

3. Billur Kalkavan’ın acı haberi hepimizi epey üzdü…

4. Hoş oyuncunun reklamdan kazandığı 1 Milyon TL’yi nasıl değerlendirdiğini duyduk.

5. Reha Muhtar toplumsal medya üzerinden Feyza Altun’un eşinin avukatlığını yapması niçiniyle “Mina ve Poyraz’ı kurtaralım” diye seslendi.

Çocuklarına şiddet uyguladığı argümanı ile eski eşi Deniz Uğur tarafınca tarafına dava açılan Muhtar devayı toplumsal medyada buldu. Eşinin avukatlığını yapan Feyza Altun’un ‘Trans çocuk vardır’ paylaşımını maksat alarak ‘Cinsel kimliği oluşmamış çocuklar için, ‘Trans çocuklar vardır’ diyen Avukat Feyza Altun’dan Mina ve Poyraz’ı kurtaralım. Bu avukat, oğlumu mahkemede kaçırdı. Çocuklarımı okula göndertmiyerek 14 gün meskende alıkoydu. Mina ve Poyraz, ‘Trans çocuklar vardır’ diyen avukatın ellerinde!’ dedi.

6. Serdar Ortaç sahniçin evlilere tavsiyeler verdi. Yeni evlenecekler çiftlere “Evlilik hastalık işi evlenmeyin” dedi.

Serdar Ortaç, evvelki akşam Ataşehir Watergarden’de bir cümbüş yerinde sahne aldı. Evli çiftlere sahniçin sık sık takılan Serdar Ortaç, “Ben evliliği beceremedim, sizde becermeyin istiyorum. Latife bir yana sevdiklerinize epey sinirlenmeyin ani kararlar vermeyin daha sonra hayli pişman olursunuz. Örnek var burada bakın ben çok pişman oldum evliliğimi yürütemedim” diye seslendi.

7. Alina Boz yeni uzun metraj bir sinema projesi hayranlarıyla buluşacağını duyurdu.

TRT Sinema işbirliğiyle 21 Ekim’de vizyona girecek “Bandırma Füze Kulübü”, CGV Mars Dağıtım aracılığıyla tüm Türkiye’de izleyiciyle buluşacak olan yeni projesini duyuran Boz memnunluğunu ‘Hayal etmek başarmanın yarısıdır’ kelamları ile deklare etti

8. Ebru Yaşar maden ocağı faciası niçiniyle Denizli konserini iptal ettiğini deklare etti.

9. Irmak Ünal, Bali’deki hayatından kareler paylaşarak: “Yaşamak cüret ister” dedi.

Oyunculuğu bırakan Irmak Ünal çocukları Kayla ve Vadi ile Endonezya’nın Bali adasına yerleşmişti. Ünal, adaya yerleştiği için hiç pişman olmadığını söylemiş oldu.

10. Hadise hakkında yapılan palavra haberlere ve telaffuzlara dava açacağını deklare etti.

İki hafta evvel iş insanı Mehmet Dinçerler ile evliliğini tek celsede bitiren Hadise, boşanma öncesi ve daha sonrası biroldukca argüman ile gündeme geldi. Ünlü müzikçi hakkında yapılan palavra haberlere karşı artık sessiz kalmayacağını Instagram paylaşımı ile duyurdu.

İşte o paylaşım
👇