21 Ağustos’ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Aktüel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

Abide

Aktif Üye
Dedikodu sevenler, magazin dünyasını yakından takip edenler toplanın! ‘Güncel magazin haberleri neler?’, ‘Bugün magazin dünyasında hangi ünlü isimler epeyce konuşuldu?’ üzere sorulara karşılık niteliği taşıyan içeriğimizde tüm başlıkları tek tek anlatıyoruz.

İşte ayrıntılar;

1. Netflix’te yayınlanan 365 Gün sinemasının yeni devam halkasında Michele Morrone ve Simone Susinna’nın öpüştüğü sahne gündeme bomba üzere düştü!

2. Her hareketi olay olan Jahrein, dondurma yaladığı ve “Çıkmıyor bu, sünnetsiz” dediği bir görüntüyle gündem oldu!

3. Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in 3 gün, 3 gece sürecek düğünü başladı!

4. Kısmetse Olur programıyla hayatımıza giren Daniela’nın ‘evli adam’ itirafı her insanın ağzını açık bıraktı!

5. Fenomen Ezgi Gizem TikTok’u bıraktığını duyurdu!

6. Demet Akalın, bir fotoğrafına gelen ‘Göğüslerini biraz daha göster bence. Tam bir terbiyesizsin. Çocuğun var, biraz edep. Yanındaki kukla ne işe fayda. Trabzon’dan sevgiler’ yorumuna kayıtsız kalmadı. ‘İroni yaptın sanırım. Ne kuklam var ne de göğüs açmaya ihtiyaç!’ diye cevap verdi.

7. İbrahim Tatlıses, Kuruçeşme Arena’da verdiği konserde orta vermeden 37 müzik seslendirdi!

8. Ailesiyle Cunda’da tatilde olan Salih Bademci, toplumsal medyada yaptığı paylaşıma ‘2.5 yaşındaki kızımızın çektiği birinci fotoğrafımızdır!’ diye not düştü!

9. 52 yaşındaki oyuncu Asuman Dabak, tatilden paylaştığı fotoğraflarla gündemde. Başarılı oyuncunun fit bedeniyle senelera meydan okuduğu görünüyor.

10. Hande Yener, YouTube’da milyonlar dinlenmesine rağmen konser vermeyen meslektaşlarına sistem ederek “”YouTube sayılarına bakıyorum da, vay be diyorum. her insanın sayılar uçuyor, herkes fazlaca başarılı. daha sonra bir de konser takvimlerine bakayım diyorum, fıkra burada bitti” dedi.