22 Ekim’de Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Yeni Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

Abide

Aktif Üye
‘Güncel magazin haberleri neler? Bugün bir daha magazin dünyasında hangi ünlü isimler epey konuşuldu?’ üzere sorularınıza karşılık olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe gerçek alabiliriz…
👇

1. Athena Gökhan, lenf kanseri ile gayret eden Hakan Özoğuz’un sıhhat durumu ile ilgili açıklama yaptı.

‘Hakan güzel… aslına bakarsanız 10 yıldır daima bu biçimde bir hastalığı vardı. Bunun değişik bir çeşidiydi. 10 yıldır hiç bir hareketlilik yoktu. Sav edilecek bir şey değil ancak 3.aşıyı olduktan 2 ay daha sonra çok agresif forma geçti. Tedaviye başladı, sorunu yok. Yalnızca tedavi olacak bitecek inşallah, o denli umuyorum.’

2. yıllardır küs olan Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz barıştı…

Danla ve Kerimcan üne kavuştuktan daha sonra küsmüşlerdi, Zeynep Bastık konserinde bir ortaya gelen ikili ‘yeto bu küslük’ diyerek barıştı.

3. Attıkları her adım ile magazin dünyasında sansasyon yaratan Kardashian ve Jenner ailesinin anneleri Kris Jenner vasiyeti ile gündem oldu.

Keeping Up With the Kardashians’ın son yayınlanan kısmında Kim’in, annesi Kris Jenner’in ameliyatla kalçasından alınan iki kemiği saklamak istediğini söylemesi programa damgasını vurdu.

4. Tuzak dizisi ile yine karşımıza çıkan Akın Akınözü’nün yer aldığı birinci dizi herkesi şaşırttı.

Payitaht: Abdülhamid’de Ömer’i canlandıran Akın Akınözü; dizide gözü kara, yiğit ve adım atmaktan korkmayan bir karakter olarak karşımıza çıktı.

5. Biliyorsunuz ki İbrahim Çelikkol ve Tekçe Akalay tam bir bffler. Çelikkol, biricik arkadaşının fotoğrafına yorum yapmıştı ama Tuğba Ekinci bu yorumu beğenmedi.

Bir devir İbrahim Çelikkol ile sevgili olan Ekinci, ‘Mermiler seksin bu alem de teksin
❤
’ yorumunu görür görmez yanıt olarak ‘Buna mı mermiler sekecek? Bundan seken mermi sıkanın başına gelir’ yazdı.

6. Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar programının bu haftaki konuğu ünlü rapçi Sefo konuk oldu.

İtalya’da okuyan konuğun şişme bebek anısının akabinde, son periyodun ünlü rapçisi Sefo’nun şişme bebek fiyatının 8 bin TL olduğunu vurgulaması üzerine, Hasan Can, ünlü rapçiye sataştı. ‘Sen nereden biliyorsun? Yeni ünlüsün o kadar kız asılıyor… Şişme bayan meblağlarını takip etmen… Isabelle şişme bayan mı yoksa?’ kelamları üzerine Sefo, kahkahaya boğuldu.

7. Selin Ciğerci eski kayınvalidesinden övgü dolu kelamlar aldı…

Son devirde oğlunun iletileri sık sık ifşa olunca, Gökhan Çıra’nın annesi Leman Çıra isyan etti. Oğlunun ifşasıyla ilgili bir paylaşıma yorum yapan Çıra, eski gelini Selin Ciğerci’yi överek şunları lisana getirdi; ‘Şerefsizler, ünlü olmak için koşuyorsunuz oğlumun peşinden daha sonra da konuşuyorsunuz. Benim bir gelinim var esasen terbiyesizler. Kendinize gülün, ekrandaki fotoğrafına bak. Bir bayan bu değil, erkek diye gördüğünüz Selin sizden daha bayan.’

8. Daha evvel Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya üzere ünlü isimlerle aşk yaşayan işletmeci Umut Evirgen, Farah Zeynep Abdullah ile Emirgan’da görüntülendi.

Evirgen ve Abdullah bu kere Yunanistan’daki bir konserde ortaya çıktı. bir müddetdir birlikte oldukları söylenen Farah Zeynep Abdullah ile Umut Evirgen, Yunanistan’da birebir konserden paylaşım yapınca bir arada oldukları düşünüldü.

9. Madonna sünnet itirafı ile her insanın beynini yakmayı başardı.

Madonna yaptığı paylaşımda takipçilerine bir sır vereceğini söylemiş oldu. Ardından da ‘I was not circumcised’ (Sünnet olmadım) tabirindeki sözleri sırayla kendi fotoğraflarının üstüne yazarak paylaştı ve cümlesini tamamladı. nazarannler de şoka girdi alışılmış…

10. Survivor ile ünlenen Turabi, geçtiğimiz günlerde “Burada kimse bakire ölmez” paylaşımı niçiniyle epey konuşulmuştu.

Çamkıran’ın son olarak bir bayanla yatakta olduğu sırada çekilen pozlar ise kısa müddette gündem oldu.

11. Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan yumurtalarını dondurttuğu söylemişti.

Şimdi ise ‘Çağlar’la çocuk işini kapattık. Yumurtalarımı NFT olarak satışa çıkarabilirim’ yorumunu yaparak şaşırttı.

12. Disney Plus’ın yerli dizisi ‘Dünyayla Benim Aramda’da rol alan Hafsanur Sancaktutan mastürbasyon sahnesi ile oldukça konuşulmuştu.

Sancaktutan bu sahne ile ilgili birinci defa konuşarak şunları lisana getirdi; ‘İlk sefer bu biçimde bir sahne çektim’