Aaron Taylor Johnson, Brad Pitt’in beraber Çalışmak İstemediği İnsanların Kara Listede Olduğunu söylemiş oldu!

Abide

Aktif Üye
Bu yıl çıkan Bullet Train filmi, Aaron Taylor Johnson, Brad Pitt, Sandra Bullock gibi ünlü isimleri buluşturmuştu. Brad Pitt ile rol arkadaşı olan Aaron Taylor Johnson, yakışıklı oyuncu Pitt hakkında magazine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı. Buyrun gıybete
👇

Kaynak: https://www.nme.com/news/film/brad-pi…

Oyuncu Aaron Taylor Johnson, magazine bomba gibi düşen bir röportaj verdi.

Bullet Train’de rol arkadaşı olan Aaron Taylor Johnson’a nazaran Brad Pitt’in asla beraber çalışmayacağı bir “kara listesi” var.

Variety ile yakın tarihindeki bir röportajda Taylor Johnson, Brad Pitt ile çalışma deneyiminden bahsetti ve onu “alçakgönüllü ve zarif bir insan” olduğunu söylemiş oldu.

Taylor Johnson, “Dünyaya neşe getirmek ve orada iyi vakit geçirmek için bulunan insanların yanında olmak istiyor” dedi.

‘Birfazlaca aktörle çalışıyorsunuz ve bir müddet daha sonra, ‘Kesinlikle bu kişiyle tekrar çalışmayacağım’ diye düşündüğünüz oluyor. Brad’in de listesi var: çalışmak istediği insanların olduğu bir liste ve asla çalışmak istemediği insanların olduğu kara liste.’

Pitt’in “iyi listesi”nde açıkça yer alan bir aktör, yakın zamanda yayınlanan aksiyon-gerilim Bullet Train’de de yer alan Sandra Bullock.

Brad Pitt daha önce The Daily Mail’e şunları söylemişti: ‘Sandy eski bir arkadaşım. O, seneler geçse de arayıp bir şey isteyebileceğiniz bir insan. Ne zaman ihtiyacım olsa yanımda oldu.’

Bullet Train, Pitt ve Bullock’ın bu yıl arasında beraber çalıştıkları ikinci iş. İkili, daha önceden Channing Tatum ve Daniel Radcliffe’in de rol aldığı aksiyon-macera filmi The Lost City’de beraber oynamışlardı.

Haziran ayında Pitt, gözünü kamera arkasındaki rollere çevirerek oyunculuk kariyerinin “son ayağında” olduğunu öne sürmüştü.

GQ’ya “Kendimi oyunculuğumun son zaman içinderında gibi görüyorum. Ben sanat yoluyla konuşan insanlardan biriyim. Ben her zaman sanat yapmak istiyorum. Eğer yapmazsam, bir biçimde ölüyorum’ demişti.

Sizce Brad Pitt’in kara listesindeki oyuncular kim? Tahminleri alalım!