“Acun Ilıcalı, Melisa’yı Şeyma Subaşı’na Göstermiyor mu?” Ağlayarak Paylaşımlar Yapan Subaşı Şaşırttı!

Abide

Aktif Üye
Geçtiğimiz senelerda boşanan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın Melisa isminde bir kızları var, biliyorsunuz.

Şeyma Subaşı, ağlayarak yaptığı paylaşımla ve söylemiş oldukleriyle ‘Acun Ilıcalı, kızları Melisa’yı Subaşı’na göstermiyor mu?’ sorusunu akıllara getirdi!

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı geçtiğimiz senelerda evliliklerini sonlandırma sonucu alarak tek celsede boşanmışlardı, biliyorsunuz.

Geçtiğimiz senelerda çiftin kızları Melisa Ilıcalı’nın velayeti de babası Acun Ilıcalı’ya verilmişti. Şeyma Subaşı, “kızının kendisiyle kalmaya devam edeceğini fakat velayetinin babasında olacağını” söylemişti.

Geçtiğimiz yıl sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den evlilik teklifi alan Subaşı, “Miami’ye yerleşeceğini, kızı Melisa’nın İstanbul’da okuyacağını fakat her ay onu görmek için gidip geleceğini” söylemiş olduği bir açıklama yapmıştı hatta…

Şeyma Subaşı şu sıralar sevgilisiyle evlilik hazırlığında, Melisa ise babası Acun Ilıcalı ile bir arada. Ilıcalı dün kızı Melisa ile bir karesini paylaştı.

Şeyma Subaşı evvel Melisa ile fotoğraflarını ve görüntülerini paylaşarak “Kızımı her vakit özlüyorum” derken,

ondan sonrasında ağladığı bir görseli paylaşarak, “Ve her gün ben…Sanırım bunu paylaşmamalıydım lakin aslına bakarsan paylaştım” dedi Subaşı…

Ardından her insanın Acun Ilıcalı’ya olduğunu düşündüğü şu kelamları de paylaştı…

‘Akıllı bir insan doruktayken daha alçakgönüllü olması gerektiğini lakin dokunulmaz olduğunu düşündüğünde doruktan düştüğünde anlar.’

“Ben ateşe dayanıklıyım” diyen Subaşı…

Bir takipçisinin “Melisa ile ayrılmamak üzere birleşirsiniz…” iletisini paylaşan Subaşı, “Bütün dilekleriniz, dualarınız için ‘amin’ diyorum!” dedi…

Bakalım Acun Ilıcalı’dan hususla ilgili bir açıklama gelecek mi?

Bekleyip goreceğiz…