Bebişlere Doyamadık: 2022 Yılı Bitmeden Çocuk Sevinci Yaşayanlara Gelin birlikte Bakalım!

Abide

Aktif Üye
2022 yılı bir epey hamilelik haberini aldığımız bir yıl oldu. Toplumsal medyanın ömrümüze girmesi ile birlikte bir epey isim adeta konutumuzda bizlerle yaşayan ve hayatını kendimizinki kadar âlâ bildiğimiz şahıslar içinde yerini aldı. Bu süreçte evlenen, gebe kalan ve doğum yapan isimlerin de tüm süreçlerini bir arada izledik. Gelin 2022 yılında gebe kalan ve doğum yapan fenomenlere birlikte bakalım. 2022 bebişleri karşınızda!
👇
(Maşallah demeyi unutmayın!
🧿
)

Ceren Ceylan Uçar ve minik Kivi’si ile başlıyoruz!

Tüm hamilelik sürecini toplumsal medyadan bizimle paylaşan Ceren Ceylan Uçar ve eşi Aydın Uçar’ın Kivi’si Kıvanç Engin Uçar, 5 Temmuz’da dünyaya geldi.

Daha fazla fotoğraf ve görüntü için Ceren Ceylan Uçar’ın Instagram hesabı: cerenceylanc

Polina C. Arseven ve Atlas Arseven!

Polina, gebe olduğunu bizden hayli uzun bir süre saklamıştı. Hatta hoş haberi duyurduğunda karnı sıradan büyümüştü. Arseven ailesinin en küçük üyesi Atlas Arseven 27 Ağustos’ta dünyaya geldi.

Daha fazla fotoğraf ve görüntü için Polina C. Arseven’in Instagram hesabı: polchursanova

Enfal Diner ve minik oğlu Azur!

Futbolcu Umut Nayır ile uzun müddetli beraberliğini pandemi devrinde evlilikle taçlandıran Enfal Diner, oğlu Azur’u tam 1 Eylül’de kucağına aldı.

Daha fazla fotoğraf ve görüntü için Enfal Diner Nayır’ın Instagram hesabı: enfaldiner

Lara Paşalı ve Leyla Pera!

Son periyodun en ünlü ve tanınan oyuncularından Selahattin Paşalı’nın eşi Lara Tümer Paşalı, 1 Temmuz’da yaptığı paylaşımla kızları Leyla Pera’yı kucaklarına aldığını duyurmuştu. Çok şirin çekirdek bir aile kendileri. Toplumsal medyadaki paylaşımları da gorenlerin içini ısıtıyor.

Daha fazla fotoğraf ve görüntü için Lara Tümer Paşalı’nın Instagram hesabı: lara_pasali

Cansu Dengey ve Doğa!

YouTube’u evvelce beri takip edenlerin yakından tanıdığı isim Cansu Dengey Acar, hamilelik haberini bizlere “Bu sefer göbek değil, bebek!” diyerek duyurmuştu. Şubat ayında tatlı kızı Tabiat’ı kucağına alan Dengey’in paylaşımları son derece sempatik.

Daha fazla fotoğraf ve görüntü için Cansu Dengey Acar’ın Instagram hesabı: cansudengey

Dila Tarkan ve Luca Kartal Doğruer!

Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer de bu sene bebek sevinci yaşayan çiftler içinde. Toplumsal medyada tüm süreci takip ettik her zamanki üzere. Minik Luca Kartal bebek 26 Ağustos’ta dünyaya geldi.

Daha fazla fotoğraf ve görüntü için Dila Tarkan’ın Instagram hesabı: dilatarkan

Ece Tuncel ve Nil İnci!

Instagram’ın moda bloglarından biri olarak tanıdığımız Ece Tuncel’de bu sene annelik sevinci yaşayanlar içinde. Yaz bebekleri içinde yerini alan Nil İnci, 9 Ağustos’ta doğdu.

Daha fazla fotoğraf ve görüntü için Ece Tuncel’in Instagram hesabı: eceetuncel

Gizem Sarıtekin

hemen çabucak hamilelik sürecinin tadını çıkartan Gizem Sarıtekin’i, kıvır kıvır saçlı hoş kızı Ela’dan tanıyoruz. Sarıtekin Ailesi şimdilerde ikinci bir kızları olacağı için son derece heyecanlı.

Daha fazla fotoğraf ve görüntü için Gizem Sarıtekin’in Instagram hesabı: gizemsaritekin

Seda Erdim ve Ela bebek!

Ünlü oyuncu Ümit Erdim ve eşi Seda Erdim bu yıl ikinci defa anne-baba olmaya hazırlanıyor. Hamilelik sürecini yakından takip ettiğimiz Seda Erdim, 22 Eylül’de kızı Ela’yı kucağına alacak. Sıhhatle gelsin!

Daha fazla fotoğraf ve görüntü için Seda Erdim’in Instagram hesabı: seda.erdim

Serap Korkmaz Arslan

Avatar Atakan’ın eşi Serap Korkmaz Arslan’da geçtiğimiz günlerle bizimle müjdeli haberi paylaştı. Oğulları Aslan’dan daha sonra ikinci sefer anne baba olacaklarını duyuran çiftin fotoğrafları son derece tatlı geldi gözümüze.

Daha fazla fotoğraf ve görüntü için Serap Korkmaz Arslan’ın Instagram hesabı: serapinakappa

Melodi Elbirliler

Melodi Elbirliler ve şef eşi Arda Türkmen de bu yılın anne-babaları içinde yerini aldı! 28 haftalık gebe olan Melodi Elbirliler toplumsal medyada haftalık göbek güncellemesi yapan annelerimizden.

Daha fazla fotoğraf ve görüntü için Melodi Elbirliler Türkmen’in Instagram hesabı: melodielbirliler

Hazal Babalık Biçer ve Lina bebek!

Kısmetse Olur’dan tanıdığımız Hazal Babalık ve eşi Anıl Biçer de bizlere anne olacağını duyurmuştu! 18 haftalık gebe olan fenomen toplumsal medyadan sık sık takipçileriyle fotoğraf paylaşımı yapıyor. Kızları Lina’yı sıhhatle kucaklarına alsınlar!

Daha fazla fotoğraf ve görüntü için Hazal Babalık’ın Instagram hesabı: hazalbabalikofficial