Beni Sevenler Anlar Diyen ve Kızının Nişanına Gitmeyen Ferdi Tayfur’un Son Halini Basın Danışmanı Paylaştı!

Abide

Aktif Üye
76 yaşındaki ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, bir müddetdir gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Marmaris’e taşınan ve bir müddetdir kendini sakin bir yaşama adayan Tayfur, kızı Tuğçe Tayfur’un nişan merasimine katılmamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Akıllarda bir fazlaca soru işareti doğuran bu olayın akabinde Tayfur’un son halini, basın danışmanı paylaştı. İşte ayrıntılar…

Bir periyotlara damgasını uran usta arabesk sanatkarı Ferdi Tayfur, şimdilerde hayatını gözden uzak bir biçimde geçiriyor.

Marmaris’e taşınan ve sakin bir hayat sürmeye başlayan Tayfur’un daha öncesinde sıhhat problemleriyle boğuştuğu gündeme gelen mevzular içindeydı.

Haliyle uzun müddettir ortalarda olmaması başları karıştırmaya başlamıştı. Bunun yanı sıra Necla Nazır ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Tuğçe Tayfur’un nişan merasimine katılmaması da dikkatleri çekmişti.

2011 yılında yüz felci geçiren Ferdi Tayfur, hastalığından daha sonra her şeyi geride bırakmış ve kendini tabiata adamıştı.

Ünlü sanatkarın nişana katılmama niçinini kızı Tuğçe Tayfur, “Cennet Adası’ndan çıkmıyor babam. Marmaris’ten dönmesi kasvet. Ben Burak ile babamı yalnız bıraktım. Sohbet ettiler. Birbirlerini anlayıp, anlaştılar.” sözleriyle açıklamıştı.

Merak edilen Tayfur’un son halini, basın danışmanı toplumsal medya üzerinden bu kare ile paylaştı.