Bildirileri İfşa Edilmişti! Kaan Boşnak’ın Eski Eşi Başak Ceylan Torun, Şiddet Gördüğünü Argüman Etti

Abide

Aktif Üye
2020 yılında nikah masasına oturan müzisyen Kaan Boşnak ve Başak Ceylan Torun’un evlilikleri hakkında bir sürü sav ortaya atılıyordu tahminen hatırlarsınız. Hatta bir periyot müzikçinin, Başak Ceylan Torun ile evli olduğu sırada öteki bayanlara attığı iletiler tek tek ifşa edilmişti.

Ali Kutluhan isminde bir oğulları olan Başak Ceylan Torun ve Kaan Boşnak içinde olay yaratacak bir gelişme yaşandı. Kendisine atılan bir bildirisi kıssasında paylaşan Başak Ceylan, Kaan Boşnak’tan kendisinin ve oğlunun şiddet gördüğünü itiraf etti.

Gelin bu savın bilgilerina daima birlikte bakalım…

Yüzyüzeyken Konuşuruz’dan tanıdığımız Kaan Boşnak, 2020 yılında reklamcı ve organizatör Başak Ceylan Torun’la nikah masasına oturmuştu.

Ancak, nikahtan daha fazlaca konuşulacak öteki bir şey olmuş ve müzikçinin öteki bayanlara attığı bildiriler tek tek ifşa edilmişti.

İddialara bakılırsa bu bildiriler, Kaan Boşnak’ın, Başak Ceylan Torun ile evliyken öteki bayanlara attığı mesajlardı.

Ali Kutluhan isminde bir oğulları olan Başak Ceylan Torun ve Kaan Boşnak içinde olay yaratacak bir gelişme yaşandı.

Kendisine atılan bir bildirisi öyküsünde paylaşan Başak Ceylan, Kaan Boşnak’tan kendisinin ve oğlunun şiddet gördüğünü itiraf etti.

Ve bir açıklama daha yaptı:

‘Bu vakit kadar ailem ve oğlum ziyan görmesin diye daima sustum, açıklama yapmadım. Artık oğluma kendi aileme ve bana yaşatılan üzücü durumları açığa kavuşturmak üzere avukatlarım ile gerekli hukuksal süreçleri başlatacağız. Sevgilerle.’

Siz bu argümanlar hakkında ne düşünüyorsunuz pekala? Buyrun yorumlara!