Billur Kalkavan’ın Hayata Gözlerini Yummadan Evvel Yaptığı Son Paylaşımı Herkesi Yasa Boğdu

Abide

Aktif Üye
59 yaşındaki oyuncu Billur Kalkavan, altı aydır kanser tedavisi gördüğü hastanede hayata veda etti. Vefat haberinin akabinde Kalkavan’ın toplumsal medyada yaptığı son paylaşımı sevenlerine derin bir hüzün yaşattı.

Billur Kalkavan bir müddetdir sıhhat problemleri ile uğraş ediyordu.

Ancak bugün sabah saatlerinde kendisinden makus haber geldi. Yaklaşık 6 aydır devam eden akciğer kanseri tedavisi hüzünle sonuçlandı. Kalkavan’ın vefat haberi sevenlerine büyük bir keder yaşattı.

Kötü haberi erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı, “Kalbi daha fazla dayanamadı” kelamları ile paylaştı.

Kanser tedavisinin düzgün gittiği söylenen Kalkavan’ın bedeninde türeyen mantar enfeksiyonu niçiniyle öldüğü aktarıldı.

Kalkavan’ın vefat sebebi ve sevgilisinin açıklamalarını öğrenmek isteyenler için içeriğimizi bırakıyoruz.

Vefat haberinin akabinde Kalkavan’ın geçtiğimiz günlerde Instagram’da yaptığı son paylaşımı yürekleri sızlattı.

Kalkavan, toplumsal medyadan paylaştığı son görüntüsünde “Çok uygunum. Her gün daha düzgüne gidiyorum. Sonuçlar da epeyce hoş çıkıyor. Merak edilecek hiç bir şey yok. Çok düzgüne gidiyorum. Başımdan saç bile çıkıyor da ben kazıtıyorum. Yani atlatıyorum ben bu meseleyi’ kelamlarıyla hayranlarına seslenmişti.

Kalkavan’ın Instagram’da yaptığı son paylaşımı…

Ünlüler ve sevenleri acı haberin akabinde Kalkavan’a bu biçimde veda etti…

“Ne hoş bir ruhsun sen”

Meslektaşı Hamdi Alkan’ın paylaşımı hepimizi duygulandırdı…

Sevenlerinden biri ona gençlik fotoğrafı ile veda etti.

Kalkavan yüreği ile asla unutulmayacak isimlerden birisi olarak nitelendirildi.

Arkadaşları onu daima dobra birisi olarak hatırlayacaklarını söz etti.

Yürekleri burkan veda…

Onu fazlaca özleyeceğiz…