Bir Poz Daha! Ojeli Tırnaklarıyla Tartışmalara niye Olan Uraz Kaygılaroğlu Sessizliğini Bozdu

Abide

Aktif Üye
Yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde siyah ojeli asansör paylaşımını duymayan kalmamıştır. Kaygılaroğlu’nun o paylaşımı kısa müddette viral oldu ve toplumsal medyada tenkitlerin maksadı haline geldi. Sevilen isim gelen tenkitlere daha fazla dayanamayarak uzun bir açıklama yaparak sitem etti. Gelin ünlü oyuncunun o paylaşımına birlikte bakalım…
👇

Oyunculuğuyla, babalığıyla ve nevi şahsına münhasır biçimiyle gönüllere taht kuran ünlü isim Uraz Kaygılaroğlu’nu tanımayan yoktur.

En son Üç Kuruş dizisi için saçlarını sarıya boyatan güzel oyuncu artık ise Avcı dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Biliyorsunuz ki geçtiğimiz aylarda İskoçya’ya giden ve klâsik kilt giyen Kaygılaroğlu toplumsal medyada gündeme düşmüştü.

Kaygılaroğlu “Oraya kadar gidip giymecek miydim?” diyerek kendini savunsa da kendine has şekliyle sık sık tenkitlere maruz kalıyor.

Ünlü oyuncu bu defa asansörde paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi. Tırnaklarında siyah oje olan Kaygılaroğlu, bir fazlaca kişi tarafınca makûs örnek olduğu nedeni öne sürülerek tenkitlerin amacı oldu.

Öyle ki hakkında Ekşi Sözlük’te bile başlık açıldı. Sevilen oyuncu daha fazla tenkitlere dayanamadı ve kimseyi kırmadan uzun bir açıklama yaptı.

Hakkında yazılanlara sitem eden güzel oyuncu kızdığını ve kırıldığını söylemiş oldu. İşte Uraz Kaygılaroğlu’nun o paylaşımı;

‘Önce slip mayo giymişim, daha sonra İskoçya’nın yöresel eteğini giymişim, orta ara tırnaklarıma oje sürüyormuşum. Ne yapmaya çalışıyormuşum. İnsanlara berbat örnek oluyormuşum.10 yaşımda saçımı oksijenli suyla da açardım, 13-15 yaşımda sanırım kulağımı deldirmiştim, 16-17 yaşlarımda daha sonradan pişman olup üzerine diğer dövme yaptırdığım dövmeler yaptırdım. bu biçimde biriyim ben lakin bir altını çizelim ağabeylerim ablalarım; kimsenin torpillisi olmadım, bir dayım, eniştem olmadı. Bir gün çalmadım, çırpmadım, vergi kaçırmadım. kimselerle hengame edip sövmedim, görüşüne ya da görünüşüne göre insan ayırmadım. Herkese saygılı olmak, anlamaya çalışmak önceliğim oldu. Yalnızca ve yalnızca işimi yaptım. Güzel yapmaya çalıştım, epeyce çalıştım daha da fazlaca çalışacağım. Öncelikle üslubumu halimi değil, işimi beğeninize sunuyorum. Olağan bunların hepsi izafî şeyler, beğenip beğenmemek fazlaca şahsi, hürmet duyarım lakin hakaret kabul edilemez.Kızdım ve kırıldım açıkçası… Ben bir kanaat lideri ya da uzman değilim, şayet illa da bir yanımı örnek almanız gerekirse, insan olarak hoş yanlarım var, onlara da göz atabilirsiniz. İş hayatımda bugüne bu tırnaklarımla hafriyata kazıya geldim. O yüzden onları ne biçimde, ne renkte kullanacağıma da ben karar vereceğim. Haydi işiniz gücünüz rast gitsin.’

Konuyla ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…