Aslıhan2312
Co-Admin
Geçen yıl Tanrı'ya olan inancımı yeniden bulmak istedim. Şöyle başladı: Eşim bir süredir Münih'te yaşıyor, gündüzleri orada işini yaparken ben de saatlerce onu bekleyerek şehrin sokaklarında dolaşıyorum. Hepimizin bildiği gibi Münih'te her sokağın sonunda güzel bir kilise vardır ve bir yaz öğleden sonra kendimi sanki görünmez bir meleğin eli tarafından yönlendiriliyormuşçasına bu kilisede buldum.
Kendime tamamen şaşırdım, muhtemelen 30 yıldır böyle bir şey yapmadığım için, aniden ahşap kalasların üzerine diz çöktüm, serin havayı ve tütsü kokusunu içime çektim ve ışık, aynı anda hem muhteşem hem de narin olan bu odanın içinde kendini yarattı. yol. Tamamen yalnızdım ama yine de uzun zamandır orada olmayan bir varlığı hissettim.
Kendime tamamen şaşırdım, muhtemelen 30 yıldır böyle bir şey yapmadığım için, aniden ahşap kalasların üzerine diz çöktüm, serin havayı ve tütsü kokusunu içime çektim ve ışık, aynı anda hem muhteşem hem de narin olan bu odanın içinde kendini yarattı. yol. Tamamen yalnızdım ama yine de uzun zamandır orada olmayan bir varlığı hissettim.