Birinci Vukuatı Değilmiş! 100 TL’yi Tuvalete Attığı İçin Gözaltına Alınan TikToker Mika’nın Değişik Paylaşımları

Abide

Aktif Üye
Z neslinin en yeni fenomenlerinden Mika Can Raun, geçirdiği estetik operasyonlar ve cinsiyet değiştirme ameliyatından daha sonra görüntülerini paylaşmaya devam ediyor. Yayınladığı görüntülerle kimi vakit güldürüyor, kimi vakit düşündürüyor kimi vakit de ağır reaksiyon alıyor. Onun kimi paylaşımları, bugüne dek toplumsal medyada hiç görülmeyen cinsten! Gelin, Mika Can Raun’un en farklı paylaşımlarını mercek altına alalım.

“Fakir erkek no yani!”.

Aşka dair verdiği tavsiyelerle sık sık gündeme gelen Mika Can Raun, katıldığı programlarda erkek arkadaşının kendisi için aldığı ikramlardan sık sık bahsediyor. Çektiği bir görüntüde yoksul bir erkekle asla birlikte olamayacağını söyleyerek bu mevzuda net olduğunu belirtiyor. Onun ‘Fakir erkek no yani, parasını yiyecek değilim. Kederini çekemem.’ cümlelerini kullanarak çektiği görüntü binlerce beğeni aldı. Görüntünün tamamında ‘Fakir erkekler benden uzak dursun.’ diyerek ikazda bulundu.

“Sokağa çıkınca gözlerim durmuyor.”.

Mika, vakit zaman kendisiyle ilgili yaptığı paylaşımlarla güldürüyor. Geçtiğimiz haftalarda yayınladığı görüntüde ‘Sokağa çıkınca gözlerim durmuyor, dönüyor. Daima erkeklere bakıyor.’ diyerek kendisiyle ilgili bir ihtarda bulundu. Bunun haricinde yayınladığı birçok görüntüde ‘Kendimi durduramıyorum.’ diyerek flörtöz bir yapısı olduğunu vurguluyor. Hatta kendisiyle ilgili daha da ileriye giderek argo tabirler kullanıyor ve tüm toplumsal medya hesaplarında bu tema üzerinde çektiği görüntüler bulunuyor.

“Para biriktir fakat erkek arkadaşının parasını ye.”.

‘Ben size kendinizi geliştirmeden erkek dostunuzın parasını yiyin demiyorum ki.’ diyen Mika Raun, genç kızlara verdiği tavsiyelerde her insanın kendini geliştirmesi gerektiğini ve kendi parasını kazanması gerektiğini söylüyor. Lakin görüntünün devamında o parayı birikim ve yatırım yapma hedefli olarak bir kenarda tutmalarını, sonrasındasında erkek arkadaşlarının paralarını harcamaları gerektiğini ekliyor. Kendisi de erkek arkadaşının mal varlığı üzerinden sık sık espriler yapıyor ve görüntü içeriği oluşturuyor. Hatta katıldığı bir programda erkek arkadaşının kendisine konut aldığını açıklayarak uzun bir süre gündemde kaldı.

giysisine sıkıştırdığı paralarla görüntü çekti.

Mika Can Raun, yalnızca konuştuğu ve skeç hâline getirdiği görüntüleriyle değil, playback görüntüleriyle da ağır ilgi görüyor. Alizade’nin Olağandışı müziğinde geçen ‘Estetik surgery yaptım abi. Erkeklerle gezdim abi. Bu mevsim benim mevsim abi…’ cümlelerini söylerken çektiği görüntüde kıyafetinin göğüs kısmına sıkıştırdığı paralar dikkat çekti. Görüntü dakikalar ortasında binlerce beğeni ve yorum aldı. Maddiyat ve parayla ilgili bir epey görüntü çeken Mika’nın mizah anlayışı, bir bölümün de tenkitlerinin maksadı oldu.

Yoldan geçen insanlara laf attı.

Söz konusu Mika olduğunda kendine has davranışlarıyla çektiği görüntüler, artık olağan kabul edilebiliyor. Otomobilde seyahat ettiği esnada camı açarak yoldan geçen insanlara laf attığı ve küfür ettiği görüntünün açıklama kısmına ‘İş atıyorlar.’ yazdı ve görüntü altına birfazlaca yorum yapıldı. Yorumlardan kimileri yolda kimsenin olmadığını tabir ederken kimileri da Mika’nın niye bu şekil davranışlar sergilediğini anlamadıklarını belirtti.

“Reglim bir gün gecikince ben.”.

Geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirme ameliyatı ve biroldukca estetik operasyon geçiren Mika Raun, orijinal bir görünüme kavuştu. Gerçek ismi Mikail Can Kurnaz olan Mika, yayınladığı görüntülerde da cinsel kimliğini belirtmeyi ihmal etmiyor. Hatta son gönderilerinden birinde ‘Reglim bir gün gecikince ben’ açıklamasıyla karnını tutması ve daha sonra kendine ‘Saçmalama.’ demesi de fazlaca konuşuldu. Görüntünün yorumlarında kendisini öbür bir TikTok fenomeni olan Mükremin’le kıyaslayanlar oldu.

“Keşke iki tane erkek benim için silahlı çatışsa. Allah’tan dileğim.”.

Açıklamalarının ve esprili yaklaşımlarının gerisi arkası kesilmeyen Mika, çektiği görüntüde ‘Keşke iki erkek benim için çatışsa, şu an bunu düşündüm.’ diyerek yansıları üstüne çekti. Gittiği bir kafede kahvaltı etmek için beklediğini belirten Mika Raun, kendisi için iki erkeğin silahlı arbede etmesini istediğini söylemiş oldu. Geçtiğimiz günlerde de Türk lirasını klozete atıp sifonu çektiği için gözaltına alınan Mika, birbirinden enteresan paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Siz Mika’nın paylaşımları hakkında ne düşünüyorsunuz?