Abide
Aktif Üye
Victoria ve David Beckham’ın en büyük oğulları olan ve Nicola Peltz ile dünyaevine giren Brooklyn Beckham, bu defa de hanımcılık düzeyini arşa çıkararak eline ‘evli’ dövmesi yaptırdı. Olağan haliyle bu durum goygoycuların eline düştü. Ayrıntılar içeriğimizde…
Brooklyn Beckham’ı kesinlikle tanıyorsunuzdur. Kendisi dünyaca ünlü çift Victoria ve David Beckham’ın en büyük oğlu.
Booklyn hatırlarsanız çalkantılı aşk hayatının akabinde Nicola Peltz ile dünyaevine girmiş,
Ve her geçen gün artırdığı hanımcılık düzeyiyle gözlerimizin kanamasına niye olmuştu.
İki insanın birbirini sevmesi, aşık olması olağan olarak hoş bir şey lakin Brooklyn’ciğimiz işi biraz abartıp Nicola’nın ölen babaannesinin ismini koluna dövme yaptırması mı dersiniz…
Her fırsatta aşkını dağa taşa haykırması mı dersiniz her türlü romantizmi gerçekleştirmişti.
Ancak ünlü isim işi biraz daha abartmakta sorun görmemiş olacak ki; bu defa de elinin üstüne ‘evli’ dövmesi yaptırdı.
Tabii bu durum da goygoycuların lisanına üzücü biçimde düştü…
twitter.com
Biz de sizler için derleyelim dedik…
twitter.com
Acaba Nicola mı istiyor? Ne dersiniz?
twitter.com
Tabii bir de bu biçimde bir durum var…
twitter.com
Ben de birebir şeyi düşünüyorum. Bu kadarı gerçek olamaz zira.
twitter.com
Amiiiin!
twitter.com
İnanır mısınız hiç beklemediğiniz bir anda oluyor.
Açıkçası ben bir fark bakılırsamiyorum.
twitter.com
Sizin reaksiyonunuz ne olurdu?
twitter.com
İnsan düşünmeden edemiyor.
twitter.com
Şimdi siz söyleyin fark var mı gerçekten?
Haydi yorumlara!
Brooklyn Beckham’ı kesinlikle tanıyorsunuzdur. Kendisi dünyaca ünlü çift Victoria ve David Beckham’ın en büyük oğlu.
Booklyn hatırlarsanız çalkantılı aşk hayatının akabinde Nicola Peltz ile dünyaevine girmiş,
Ve her geçen gün artırdığı hanımcılık düzeyiyle gözlerimizin kanamasına niye olmuştu.
İki insanın birbirini sevmesi, aşık olması olağan olarak hoş bir şey lakin Brooklyn’ciğimiz işi biraz abartıp Nicola’nın ölen babaannesinin ismini koluna dövme yaptırması mı dersiniz…
Her fırsatta aşkını dağa taşa haykırması mı dersiniz her türlü romantizmi gerçekleştirmişti.
Ancak ünlü isim işi biraz daha abartmakta sorun görmemiş olacak ki; bu defa de elinin üstüne ‘evli’ dövmesi yaptırdı.
Tabii bu durum da goygoycuların lisanına üzücü biçimde düştü…
twitter.com
Biz de sizler için derleyelim dedik…
twitter.com
Acaba Nicola mı istiyor? Ne dersiniz?
twitter.com
Tabii bir de bu biçimde bir durum var…
twitter.com
Ben de birebir şeyi düşünüyorum. Bu kadarı gerçek olamaz zira.
twitter.com
Amiiiin!
twitter.com
İnanır mısınız hiç beklemediğiniz bir anda oluyor.
Açıkçası ben bir fark bakılırsamiyorum.
twitter.com
Sizin reaksiyonunuz ne olurdu?
twitter.com
İnsan düşünmeden edemiyor.
twitter.com
Şimdi siz söyleyin fark var mı gerçekten?
Haydi yorumlara!