Dişini Fırçalamayanlardan Sifon Çekmeyenlere: Ünlülerin Ağızları Açık Bırakan Tuhaf Paklık Alışkanlıkları

Abide

Aktif Üye
Dünya nüfusunun yarısından fazlası günde iki sefer dişlerini fırçaladığını söylerken yüzde ikisi ise dişlerini hiç fırçalamadıklarını itiraf ediyor. Ünlülerin şahsi hijyenlerine dikkat ettiklerini, duş almadan bir gün geçirmediklerini düşünebiliriz. Sonuçta hepimizin farklı alışkanlıkları var ve işe yarıyorlarsa toplumun inanışlarına uymak için onları değiştirmemeliyiz değil mi? Mevzu şahsi bakım olunca tuhaf huylarını paylaşan on başarılı ünlüyü sizler için derledik!

1. Robert Pattinson

Ünlü isim Alacakaranlık’tan Batman’e uzanan seyahatinde saçını yıkamasının bir yararı olmadığını söylüyor. Hatta altı hafta boyunca yıkamadığı da olmuş. Pattinson, saçının kendi kendini temizlediğine inanıyor ve bu ona nazaran saçlarının dik bir biçimde kalmasını sağladığını düşünüyormuş.

2. Megan Fox

Fox, nizamlı biri olmadığını, giyinirken kıyafetlerini toplamayıp yerde bıraktığını söylüyor. Ünlü oyuncunun arkadaşları bu durumdan şikayetçi de olsa kendisinin ar sıra sifonu çektiğini de belirtiyorlar. Sahiden inanılmaz…

3. Zac Efron

High School Musical’ın yıldızının fitnessa ilgi duymasına karşın günlerce duş almadığı oluyormuş. Kendisi daha fazlaca ıslak mendil kullanıyormuş!

4. Brad Pitt

Brad Pitt de ıslak mendillerin müdavimlerindenmiş. Çok ağır olduğu devirlerde, vakti olmadığı için duş almadığı oluyormuş. Ayrıyeten kendisini deodorant ve sabuna boğuyormuş.

5. Matthew McConaughey

McCanaughey asla deodorant yahut kolonya kullanmazmış.

“yaşamımdaki tüm bayanlar, buna annem de dâhil kendi kokumun bir erkek üzere olduğunu ve bana benzediğini söylüyor.’

6. Uma Thurman

Ünlü oyuncu Uma Tharman’ı kesinlikle tanıyorsunuzdur. Ünlü bir stilist kendisinin işe lekeli kıyafetlerle geldiğini ve hatta bir kezinde Thurman’ın sırtında sırtında 2 haftalık bir karides gördüğünü söylüyor. Sizce bu gerçek olabilir mi?

7. Cameron Diaz

Ünlü aktris hayatının nasıl göründüğünü önemsemediği, kendini kabullenişini doruğa çıkaran bir dönemindeymiş. Yüzünü hiç yıkamıyormuş.

“Olduğum üzere görünmek istemiyorum. hiç bir şey yapmıyorum. Bir ton eserim var şanslıysam ayda iki sefer anca kullanıyorum. “

8. Kristen Bell

Kristen Bell ise işemenin o denli bir vakit kaybı olduğunu düşünüyormuş ki klozette sık sık tuvalet kâğıdı bıraktığını söylüyor. Bu biçim hareketlerinin haftada 4-5 sefer olduğunu söyleyen kocası tarafınca yakalandığı bir görüntü da yayınladı.

9. Leonardo DiCaprio

Çevre problemleri yüzünden haftada bir ya da iki kere duş alıyormuş. Ayrıyeten doğal bir eser olmadığı için deodorant da kullanmıyormuş.

10. Jessica Simpson

Jessica Simpson ise diş tabibinin günde iki kere dişlerini fırçalaması tavsiyesine uymuyormuş. Dişlerini haftada yalnızca üç defa fırçalamasının niçini ise dişlerini epey kaygan hissetmeyi sevmemesiymiş. Buna karşın her vakit taze bir nefesi olduğunu ve ağız gargarasının vazgeçilmez olduğunu söylüyor.

Peki, sizin duş almadan geçirdiğin gün sayısı kaç? Siz de su tüketimini azaltmak için birtakım tuvalet alışkanlıklarınızı değiştiriyor musunuz? Yorumlarda buluşalım.