Dogecoin kurucusundan Shiba Inu topluluğuna davet

seher

Aktif Üye
Dogecoin kurucusundan Shiba Inu topluluğuna davet Dogecoin’in 2021 yılında kaydettiği değerli yükselişle birlikte kripto para piyasasında DOGE klonu projelerin sayısı bir çok arttı. Bu kopya kripto paraların tahminen de en popüleri yaklaşık bir yıl üzere bir müddetde kaydettiği %100.000.000’luk yükselişle Shiba Inu oldu.

Her ne kadar kripto para yatırımcıları Dogecoin klonu kripto para projelerine yüksek talep gösterse de Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus durumdan pek hoşnut değil üzere görünüyor. Çünkü Markus kısa bir süre evvel Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Shiba Inu topluluğundan sıkıntı yandı.

Dogecoin’i 2013 yılında piyasya süren David Markus geçmişte biroldukca sefer Dogecoin de dahil olmak üzere göğüs coin’lerle hiç bir bağı olmadığını açıklamıştı. Buna karşın Shiba Inu topluluğunun kendisine spam bildiri yağmuruna tuttuğunu tabir eden Markus, bu iletilerin kendisini adeta çıldırttığını belirtti.

Sadece bu niçinden ötürü web sitesindeki bağlantı formunu kaldırdığını kelamlarına ekleyen Billy Markus’un açıklamalarından bir kesit şöyle:

“SHIB ile hiç bir ilgim yok. Dogecoin’i 8 yıl evvel kurdum ve şu anda da projeyle neredeyse hiç bir bağım kalmadı. Web sitemdeki irtibat formunu da kaldırmak zorunda kaldım. Zira daima olarak SHIB topluluğundan gelen spam bildiriler alıyorum. Artık buna bir son verin”