Dünyaya Hanımcılık Dersi Veren Brooklyn Beckham, Yıl Dönümünü Eşinin Çıplak Fotoğrafını Paylaşarak Kutladı!

Abide

Aktif Üye
Dünyaca ünlü David ve Victoria Beckham çiftinin oğulları, sosyetenin genç ismi Brooklyn Beckham bildiğiniz üzere son periyotlarda tutkulu bir aşk yaşadığı eşi Nicola Peltz ile gündeme geliyor. Eşi ile beraberliklerinin üçüncü yıl dönümünü kutlayan Brooklyn Beyefendi hem tatlı bir not, birebir vakitte özel fotoğraflar paylaştı. İşte ayrıntılar…
👇

Ünlü futbolcu David Beckham ile müzikçi ve moda dizayncısı Victoria Beckham’ın evliliğinden dünyaya gelen birinci çocukları Brooklyn Beckham bildiğiniz üzere magazin dünyasının sık sık konuşulan isimlerinden…

Ancak 23 yaşındaki sosyetenin genç ismini son senelerda en çok Nicola Peltz ile olan evliliğiyle duyuyoruz.

Cennet Mahallesi’ne dönen evlilik serüvenlerinin akabinde herkesi şaşırtarak evlendiği eşinin soyadını alması mı dersiniz…

Yoksa bedenindeki 100 dövmeden 70’ini eşi için yaptırdığını açıklaması mı?

Hatta dövme demişken kendisi hanım köylü olmakta yeni bir düzey açarak eline “evli” bile yazdırdı hatırlarsanız!

her neyse efendim, Nicola Hanım ile yaşadığı dur durak bilmeyen aşkı dağlara taşlara haykırmak isteyen genç Beckham Instagram hesabının açıklamasına “Nicola’nın kocası” bile yazdı.

Kendisinin toplumsal medyada yaptığı paylaşımların birçok aslına bakarsan eşinin muvaffakiyetleri, eşi ile katıldığı etkinlikler, eşi ile gezmelerinden çektiği fotoğraflar…

Nicola ve Brooklyn çifti geçtiğimiz gün bağlantılarının üçüncü yıl dönümünü kutladı, bu kere ise Brooklyn Bey’in paylaştığı fotoğraflar olay oldu.

Eşi ile özel bir fotoğraf paylaşan Beckham açıklama kısmına da şöyleki bir kutlama notu ekledi;

‘3 sene geçtiğine inanamıyorum, seni güya tüm hayatım boyunca tanıyormuş üzere hissediyorum. Başka yarım, en yakın arkadaşım ve mükemmel eşim; keyifli yıl dönümleri! Bu hayatı sensiz yaşayamazdım
❤
❤

Siz ne diyorsunuz bu fotoğraflara, kâfi mi artık?

Haydi yorumlara!