Ebeveynler daha iyi insanlar mı? Sen kesinlikle çılgınsın

Aslıhan2312

Co-Admin
Falcon'u parkın ağaçlarının üzerinden nasıl çektiğini gördüm. Yoksa bir buzzard, şahin mi yoksa baykuş muydu? Yüksekti, tüyleri güneş aşağıdan parlıyormuş gibi parladı. Yorgun, yüce sürgüye baktım ve bana veren gücü fark ettim. Ona acı bir şekilde ihtiyacım vardı. Çünkü ebeveynlerin çok fazla güce ihtiyacı var.

Örneğin, küçük oğul, günlük bakım merkezinde sadece bir hafta, orada yaygın hastalıkların kraliyet disiplinini eve getirmişti: Norovirüs. Hepsini iki gün boyunca karıştırmıştık ve gece üçüne paralel olarak bir kez kustuk. Mümkün olduğunca, kendinize sorun, daha ziyade sormayın. Bu diş çıkarma problemleri yetişkinler için yapılmaz. Tuvaletin önündeki dizlerin üzerinde tekrar dua etmeye başlıyorsunuz, ama merhamet yok. Ve eşim hala daha sonra, bu benim daha fazla gücüm vardı ve bebek arabasını parktan çok dikti. Her halükarda, bir kartal değildi, diye düşündüm, en azından taş kartal yok, bunu tanıdığım.

Ve her zaman gerçekleşmez, ancak son rezervlerde bu bitkin turla, diğer iki baba beni bir araba ile başını salladı. Tıpkı Biarritz çevresindeki sokaklardaki sörfçüler gibi, araba çatısına sörf tahtaları takılsa bile, böyle özel bir sörf selamı yapıyor. Evet, biraz bromane, bugün biraz güzel. Çünkü ebeveyn olmak zor, diye düşündüm.

Her şeyden önce, inanılmaz derecede güncel. Bugün kim böyle bir şey yapıyor? Fliges tüm enerji, çoğunlukla sizin için geçerli değildir. Çok fazla şey vermeniz, geri bir şey yapmak istemeden verir. Bu ebeveynler. Tükenme. Hanehalkı! İnanılmaz derecede yorucu. Kendiniz ve en iyi yaşamınız üzerinde çalışmak için kalıcı olarak çalınan zaman. Hepimiz artık hiçbir şeye inanmıyoruz ve bu yüzden sadece kendimizi düşünüyoruz.

Çalışmak bile harika bir mola ve dikkat dağıtıcıdır. Sonunda yine kendinle ilgili! Tabii ki, ebeveynler ne için yaptıklarını bilir: aşk, yumuşaklık … oh, bunu açıklamak zor. Ve böylece bu metin bir çıraklık ile bitmez ve bir yumruk çizgisiyle bile bitmez. Sadece bitiyor. Sanki norovirüs gibi, kimseye açıklayamazsınız, kendiniz deneyimlemelisiniz.