Ebru Polat, Kölesi Olmak İsteyen Birini Davet Ettiğini ve daha sonrasında Olanları Anlattı

Abide

Aktif Üye
Ebru Polat sık sık telaffuzlarıyla magazin gündemine bomba üzere düşen ünlülerimizden. Bu sefer de katıldığı bir programda yaptığı açıklamalar duyanları şok etti. Polat, DM kutusunun köle iletileri ile dolduğunu ve bir gün birisini tanışmak için davet ettiğini deklare etti.

Şarkıcı Ebru Polat her yeni açıklaması ile gündeme bomba üzere düşüyor.

Şarkıcı Ebru Polat, son vakit içinderda Instagram hesabından yaptığı soru yanıt paylaşımlarıyla gündeme gelmişti.

hemen sonrasında ise Polat’ın ormanda üçlü cinsel münasebete giren takipçisi beyinleri yakmıştı…

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden inmeyen müzikçi Polat popo büyütme sürecini göstermek için poposunu paylaşmıştı!

Şimdi de Polat katıldığı bir programda kendisine gelen itiraf iletileri hakkında ayrıntılar verdi.

Bunu birinci kez anlattığını söyleyen Polat, DM kutusunun kölesi olmak isteyen bireylerin bildirileri dolu olduğunu deklare etti.

“Şok ol anlatayım da birinci kere anlatıyorum!”

Bunlar yeni mi türedi, diye eleştiren Polat, ‘Şok ol anlatayım birinci sefer anlatıyorum. Kölem olmak için daima bildiri atıyor, paralar yağdırayım diyor. Dedim dur şunu bir deneyeyim, git bana ayakkabı al dedim aldı gönderdi. Ben şok oldum. Bunu davet ettim cafeye bir gelsin de bakılırsalim diye. Sapık mıdır sapkın mıdır merak ettim’ dedi.

“Arabadan bir çocuk çıktı!

‘Kapıda bir gördüm otomobilden bir çocuk çıktı, full marka giyinmiş, gencecik güzel. Geldi masaya ‘oturabilir miyim efendim?’ dedi. Fabrikaları varmış. Kendini tutamıyormuş, emret yapayım başında. Bu nasıl bir duygu! Gönderdim daha sonra tekrar gelme dedim.’

“Kölem olmak isteyen oldukça!”

Polat son olarak ‘Kölem olmak isteyen epeyce. Bunlar yeni mi türedi? İletileri görsen… Gel beni döv, paklık yaptır, diyor. Bunun için para veririm, diyor’ diye ekledi.