Erfurt ve Berlin arasında Deutsche Bahn'ın bir çalışanı: “Eve gitmek istiyorum”

Aslıhan2312

Co-Admin
Muhtemelen bu yaz seyahat aylarında sayfaları Deutsche Bahn ile korku sürüşleri ile doldurabilirsiniz. Ama bu gerçekten her şeye sahip. Ve aslında rotayı eski evimden Berlin'e seyahat etmek istediğim Deutsche Bahn bile olmamalı.

Acı verici deneyimlerden bildiğiniz gibi, her değişiklik bir öncekinin gecikmesi nedeniyle bağlantı treni kaçırabileceğiniz anlamına gelir. Bu yüzden Flixtrain'i almayı seviyorum, çünkü başkentten Heidelberg'e ve tekrar geri dönüyor. Bu Pazar gibi bir şey olmadıkça. Ve Güney'e tırmandığımda trenin halihazırda kamburum üzerindeki 40 dakikalık gecikmeden veya organın Berlin'de aşırı hava ile açıkladığı ve kuruturken şık bir koku veren arabamda ıslatılmış halıdan bahsetmiyorum.

Eisenach'ta bitmişti. Araba 200 ile trenden ayrılması gerektiğine dair teknik bir sorun söylendi. Ne kadar süreceği belirsizdi. Tüm flixtrain, Erfurt'a bölgesel bir trene gelir, bu da elbette Deutsche Bahn'dan Berlin'e bir buz almak için ayakta durulması gerekir. Sadece beş dakika geç kaldı!

Yakında yapıldı. Tutmaya geldik ve arkadaş canlısı bir polis, tren konuşmacısı hakkında birkaç gezginin nefes alma zorlukları ile uğraşmak zorunda kaldığını ve bu nedenle sadece ekibine gelmekle kalmayıp aynı zamanda bir acil doktor ekibini de beklediğini bize bildirdi. Kullanım süresi bilinmiyor.

Deutsche Bahn tarafından Seyahat: Şimdi ana rota da kapandı

Uzun bir geceye hazırlanıyordum, ancak bir vagonda sular altında kalan bilinmeyen gazın muhtemelen ciddi bir etkisi yoktu. Her durumda, tren bir noktada sarsıldı. Ancak kısa bir süre sonra, demiryolu yetkilileri kapıyı açık bıraktığı için hizmet durumundan inilti ve yüksek sesler duyuldu. “Ne, şimdi ana rota da engellendi?” Biri aradı. “Delitzsch üzerinden sevgili mi? Ben de eve gitmek istiyorum!”, Şef sızlandı. Tıpkı benim gibi düşündüm. Çünkü bu genellikle tren çalışanlarının kronik gecikme durumundan da muzdarip olduğu unutulur. Kısa bir süre sonra şef karşılık gelen duyuruyu yaptı, şimdi yine oldukça gerçekti. Ama içeride ne göründüğünü biliyordum.

Gece yarısından kısa bir süre önce toplam üç saat geç ile Berlin-Südkreuz'a ulaştık.

Daha önceki bir versiyonda bir sınır polis memurundan yanlış konuşuyordu.

BLZ bilet mağazasından öneriler: