Aslıhan2312
Co-Admin
Berlin–Aktör Matthias Schweighöfer, dansçı ve şarkıcı olarak yeteneklerini eleştiriyor. “Dans edebiliyorum ama artık iyi bir duruşum yok. Örneğin, mutlaka düz yürüyemiyorum ve bir yere gittiğimde her zaman kendine çok güvenen bir adam olmuyorum” dedi Alman Basın Ajansı’na verdiği röportajda. Şarkı söylemek onun için de kolay değildi. Schweighöfer, “Gerçekten iyi şarkı söyleyemiyorum” diyor.
42 yaşındaki oyuncu, yönetmen Simon Verhoeven’in yeni filmi “Girl You Know It’s True”da (film 21 Aralık’ta vizyona girecek) Milli Vanilli grubunun yapımcısı Frank Farian rolünü canlandırıyor. Film, müzik tarihinin en büyük hile skandallarından birinin, 1990’ların başında Milli Vanilli’nin hiçbir zaman “Seni Özleyeceğim” gibi hit şarkılarını söylemediğinin ortaya çıkmasının hikayesini anlatıyor.
Reklam | Okumaya devam etmek için kaydırın
42 yaşındaki oyuncu, yönetmen Simon Verhoeven’in yeni filmi “Girl You Know It’s True”da (film 21 Aralık’ta vizyona girecek) Milli Vanilli grubunun yapımcısı Frank Farian rolünü canlandırıyor. Film, müzik tarihinin en büyük hile skandallarından birinin, 1990’ların başında Milli Vanilli’nin hiçbir zaman “Seni Özleyeceğim” gibi hit şarkılarını söylemediğinin ortaya çıkmasının hikayesini anlatıyor.
Reklam | Okumaya devam etmek için kaydırın