“Geri döndüm, beni özledin mi?”

Aslıhan2312

Co-Admin
Yazar ve korku hikaye anlatıcısı Stephen King, Donald Trump ve Elon Musk'un maruz kalan bir eleştirmenidir. İronik: Çağdaş bir sahnede alay eden Twitter'da geniş bir takip -up çalışması geliştirdi. Elon Musk tarafından Twitter satın aldıktan sonra King, daha sonra yeniden adlandırılan X Platformunda kaldı. Ancak Musk, Donald Trump'a verdiği desteği açıkladıktan sonra, X'teki varlık artık uzun değildi. King 14 Kasım 2024'te şöyle yazdı: “Twitter'dan ayrılıyorum. Kalmaya çalıştım, ama atmosfer çok toksik hale geldi. İstersen beni iş parçacığı ile takip edin “

Ben baaack! Beni özledin mi?

– Stephen King (@stephenking) 20 Şubat 2025
Cumartesi Almanca zamanında King aniden geri döndü. X'e yazdı: “Ben Baaack! Beni özledin mi? ” (“Geri döndüm! Beni özledin mi?”). Donald Trump'ın hesabı şöyle dedi: “Stephen King kitaplarını tekrar harika yap”. Elon Musk da konuştu ve şöyle yazdı: “Dürüst olmanı özledim.”

TBH
☺
oo yaptım

– Elon Musk (@Elonmusk) 20 Şubat 2025
Musk ve Trump'ın cevaplarını ironik selamlar olarak görmelisiniz. Her durumda, King sempatizanların ona oturmasına izin vermedi. Nasıl çok Trump ve Musk olduğunu açıkça belirtmek için şöyle yazdı: “Sadece Trump'ın hain, Putin seven bir Fullidiot olduğunu söylemek istedim! Bu Elon için de geçerlidir!

Trump'ın hain, Putin seven bir daldırma olduğunu söylemek istedim!
Elon için iki katına çıkıyor!

– Stephen King (@stephenking) 20 Şubat 2025
X'teki Kings sempatizanları King'in dönüşü konusunda hevesliydi. Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Geri dönmeniz iyi. Dövüşten vazgeçmemize izin verilmiyor. ” Diğerleri, iplikler veya mastodon gibi sosyal medya rakiplerinin muhtemelen King için tatmin edici bir alternatif olmadığını tahmin etti.

Geri bildiriminiz var mı? Bize yaz! letter@Haberler