Görev kargaları ateşli silah korkusu ile nasıl başa çıkıyor?

Aslıhan2312

Co-Admin
Görlitzer Parkı'ndan gelen kargalar kendi cinsleri değil, kimlik geliştirdiler -kültürel özellikler yarattı. Bakli Crow, özel oynama sevinci ile karakterizedir, bunun için yeterli malzeme bulur. Plastik şişeler üzerinde dengelerken, sosis çubuklarında sörf yaparken kargaları gözlemledim, bir sıçan karkasıyla römorkör, ikincisi muhtemelen bir oyun olmasa da.

Dikkatinizi onlara çevirdiğinizde kargaların genellikle istihdamlarını kesintiye uğrattığını fark etmiştim. Yürüteç hızını yavaşlatsa bile, kuş fark edilir ve gözlemcisini gözlemler. Şu anda göz seviyesinde bir göz seviyesi var, kişisel olarak bir bağlantı artıyor. Karganın ilk, her zaman biraz can sıkıcı görünümü, Berlin'e bu kadar iyi uyan hiçbir şeyi değiştirmez: “Wat Kiekstn böyle mi?” Bu bakışın yayıldığı kötü ruh hali, kesintiye uğramış, eğlenceli ve meraklı eğlenceye uymak istemiyor.

İnsan ve kuş arasında sözsüz güç oyunu

Bir kişi olarak, kendi şartlarınıza göre daha fazla yetiştirilebilir ve verilebilirsiniz, ancak sonuçta da bir berlinersiniz. Bu yüzden bu kanatlı ekçileri biraz rahatsız etme dürtüsüme direnemiyorum. Şiddetsiz, açık ama makul. Bu yüzden düzenli olarak benim için sözsüz güç oyunumuzu seçmeye ve asi kuşu harika gözlerle boyun eğmeye veya jestlerden kaçmaya getirmeye çalışıyorum.

Bu yıldırmanın etkisinin kuşu parmağınızla işaret ederek güçlendirilebileceğini keşfettim. O zamana kadar etkilenmezse, bir atış aniden onu tüylere sürükler. Bu aynı zamanda daha büyük mesafelerde de çalıştı, karga teorik olarak uçamaması için ulaşılamayacağının farkında olsa bile. Ha, yine o kadar akıllı değilsin!

Vicdanım bildirdi çünkü şüphe bana kargaların işaret parmağımı değil ateşli silahımı göstermediğimi düşünebileceğini söyledi. Bu, kötü deneyimler yaşadıklarını varsayar, sadece Görli Crow.

Birisi telafi etmeye çalışmadan önce: Artık işe yarayamayacağını buldum. Parmağımı o kadar sarsıntılı olarak çekebilirim ve bakli karga yönüne işaret edebilirim ve hatta tetik pantomimine basabilirim, hareketsiz kalır. Karanlık görünüyor ve intikam görüyor çünkü onu kandırdım.