Haber – Basın – Dierk Hansen, Federal Teknik Yardım Ajansı’nın yeni Başkan Yardımcısı oldu

dunyadan

Aktif Üye
Tip:
basın bülteni

Tarih:
08/17/2023

Yeni THW yönetim ekibi tamamlandı.

Kaynak:
THW

Federal Bakan Nancy Faeser mevcut olanı atadı THW-Hamburg, Mecklenburg-Batı Pomeranya, Schleswig-Holstein Eyalet Komiseri, Dierk Hansen, Federal Teknik Yardım Ajansı Başkan Yardımcısı (THW). 58 yaşındaki oyuncu uzun yıllara dayanan deneyime sahip. THW. 1999’dan beri bunun için çalışıyor THW 2005 yılından beri devlet temsilcisi olarak mevcut görevini sürdürmektedir. 1 Eylül 2023’te şu anda görevde olan Sabine Lackner’ın yerini alacak. THW-Başkan.

Federal İçişleri Bakanı Nancy Faeser: “Dierk Hansen’de yeni Başkan Yardımcısı olarak son derece deneyimli bir uzmana sahip olduğum için çok memnunum. THW arayabilir. Artık takımın başında güçlü bir ekibimiz var. THW, her zaman güvenebileceğimiz. Özellikle çeşitli krizlerin ve doğal afetlerin yaşandığı bu çağda THW vatandaşlar tarafından desteklenen operasyonel bir organizasyon olarak temelde önemlidir. bu THW gönüllülüğün gücünü ve toplumumuzun uyumunu temsil ediyor.”

THW-Başkan Sabine Lackner: “Bay Hansen’i Başkan Yardımcısı olarak aday gösterme kararı THW Onu seçmek beni çok mutlu etti. Bu, uzun yıllara dayanan ortak deneyimimizin arka planına aykırıdır. THW geleceğini şekillendirmek için bir yönetim ikilisi olarak hoş bir fırsat THW tasarlamak. Becerileri ve yeni zorluklara açıklığı, Bay Hansen’i devlet yönetiminde kendine güvenen ve vizyoner bir ortak yapıyor. Birlikte ve birleşik güçlerle bunu bir ekip olarak yapacağız THW ilerlemek ve böylece sivil koruma ve afet kontrolüne katkıda bulunmak.”

gelecek THW-Başkan Yardımcısı Dierk Hansen: “Bana göstermiş olduğunuz güven için size teşekkür etmek istiyorum ve Cumhurbaşkanımızla birlikte ve yakın işbirliği içinde yetkililerin yönetiminin bir parçası olarak yeni bir pozisyonda çağımızın büyük zorluklarının üstesinden gelebilmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sabine Lackner ve yardımcılarımız ve ortak makamlar ve yardım kuruluşları ile işbirliği içinde sivil korumayı yüksek seviyede tutmaya devam etmek için var gücümle ortak hedefleri takip edeceğim, çünkü bu THW Benim için görevleri, yapıları ve hepsinden önemlisi insanlarıyla sivil savunma ve afet kontrolünün önemli bir parçası.”

bu THW sivil korumada gönüllü kuruluştur. Ülke çapında 85.000’den fazla gönüllünün taahhüdü, THW sivil korumada. Uzmanlığı ve yurtiçi ve yurtdışındaki farklı deneyimleri ile, yani THW özellikle itfaiye, polis ve yardım kuruluşlarının aranan bir destekçisi.

Bu, federal hükümet adına yapılacak. THW dünya çapında kullanılır. Uluslararası misyonlar, Avrupa Birliği’nin sivil koruma mekanizmasının bir parçası olarak ve Birleşmiş Milletler kuruluşları adına teknik ve lojistik yardımı içerir.