Haber – Tüm Raporlar – Demokrasi ve Hoşgörü için Aktif Yarışma Başlar

dunyadan

Aktif Üye
Tip:
Rapor
Odak:
Ev ve Entegrasyon
Tarih:
03.03.2025

Federal Siyasi Eğitim Merkezi, aktif rekabete başvurmaya gönüllü girişimler çağrısında bulunur. Bu yıl, haklara karşı projeler aranıyor, aşırılık, anti -semitizm ve ırkçılığa karşı.

Kaynak: BPB

Federal Siyasi Eğitim Merkezi'nde Aktif Yarışma - 25 Yıllık Logo, Binlerce Proje
Federal Siyasi Eğitim Merkezi'nin Aktif Yarışma – 25 Yıllık Logo, Binlerce Proje (Yeni Pencerede Büyütme Açılıyor)

Kaynak: BPB

Federal Siyasi Eğitim Merkezi (BPB) “Demokrasi ve hoşgörü için aktif” yarışması ile 25 yıldır, ülke çapında ulusal bir gönüllü taahhüt.

Kim başvurabilir?

1 Nisan 2025'e kadar, “Demokrasi ve Hoşgörü Aktif” yarışması için tamamlanmış projeler geçerli olabilir. Aktif rekabetin 25. yıldönümü vesilesiyle, kalkınma fikri anlamında sağcı aşırılık, anti-Semitizm ve ırkçılıkla mücadele eden projeler aranacaktır.

Harici bağlantıRekabet “Demokrasi ve Hoşgörü İçin Aktif” 2025

BPB web sitesi hakkında daha fazla bilgi

Kazanmak için ne var?

Ödül parası 10.000 Euro'ya kadar. Yasal süreç hariç tutulur. Ödülle, aktif ağın fiyat telli kısmı yıllık kalifikasyon tekliflerinden ve diğer ödüllü projelerle ülke çapında deneyim alışverişinden yararlanabilir.

Rekabet, haklı aşırılık, anti -semitizm ve ırkçılığa olan bağlılığında aktif sivil toplumu güçlendirmek ve güçlendirmek için başlatıldı. O zamandan beri, temel yasayı yaşamla dolduran ve demokrasi ve hoşgörülere bağlı olan her yıl örnek projeler istenmiştir.