dunyadan
Aktif Üye
Tip:
Rapor
ana konu:
Sivil koruma
Tarih:
15 Ekim 2024
Federal İçişleri ve Toplum Bakanlığı, gönüllü sivil koruma alanında en yüksek ödül olan Yardım Eli için adayları açıkladı. Finansman ödülüne toplam 15 proje, konsept ve fikir aday gösterildi. Aday gösterilen projeler arasında izleyici ödülü de verilecek.
Kaynak:
Mike Auerbach
Dış bağlantı“Yardım Eli” sponsorluk ödülü
web sitesine
Yardım Eli Ödülü, vatandaşların sivil koruma alanındaki gönüllü taahhütlerini onurlandırmak amacıyla bu yıl 16. kez veriliyor. Sivil koruma uzmanlarından oluşan jüri, yaklaşık 640 başvuru arasından yenilikçi konseptler, gençlik çalışmaları ve gönüllü çalışmaya destek kategorilerinde 15 projeyi ödüle aday gösterdi. Ödül kazananlar, 3 Aralık'ta Berlin'de düzenlenecek bir kutlama etkinliğinde Federal İçişleri Bakanı Nancy Faeser tarafından onurlandırılacak. Ödül töreni YouTube üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Gönüllü bağlılığı teşvik etmek amacıyla, genç yetenekler ve yenilikçi konseptler kategorilerinde kazananlara 9.000 avroya kadar para ödülü veriliyor. Her yıl organizasyonlar ve kulüpler sponsorluk ödülüne başvurarak gönüllü çalışmayı daha da güçlendirebilirler. Bu yılki ödül için son başvuru tarihi 30 Haziran 2024'tü.
2024 adayları
Kategoride aday gösterildi Yenilikçi konseptler projeler şunlardır:
Rapor
ana konu:
Sivil koruma
Tarih:
15 Ekim 2024
Federal İçişleri ve Toplum Bakanlığı, gönüllü sivil koruma alanında en yüksek ödül olan Yardım Eli için adayları açıkladı. Finansman ödülüne toplam 15 proje, konsept ve fikir aday gösterildi. Aday gösterilen projeler arasında izleyici ödülü de verilecek.
Kaynak:
Mike Auerbach
Dış bağlantı“Yardım Eli” sponsorluk ödülü
web sitesine
Yardım Eli Ödülü, vatandaşların sivil koruma alanındaki gönüllü taahhütlerini onurlandırmak amacıyla bu yıl 16. kez veriliyor. Sivil koruma uzmanlarından oluşan jüri, yaklaşık 640 başvuru arasından yenilikçi konseptler, gençlik çalışmaları ve gönüllü çalışmaya destek kategorilerinde 15 projeyi ödüle aday gösterdi. Ödül kazananlar, 3 Aralık'ta Berlin'de düzenlenecek bir kutlama etkinliğinde Federal İçişleri Bakanı Nancy Faeser tarafından onurlandırılacak. Ödül töreni YouTube üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Gönüllü bağlılığı teşvik etmek amacıyla, genç yetenekler ve yenilikçi konseptler kategorilerinde kazananlara 9.000 avroya kadar para ödülü veriliyor. Her yıl organizasyonlar ve kulüpler sponsorluk ödülüne başvurarak gönüllü çalışmayı daha da güçlendirebilirler. Bu yılki ödül için son başvuru tarihi 30 Haziran 2024'tü.
2024 adayları
Kategoride aday gösterildi Yenilikçi konseptler projeler şunlardır:
- İlk yardım ilk
(Miersdorf Silahlanma Müfrezesi, Zeuthen İtfaiye Departmanı ve Güney Brandenburg Johanniter Bölge Birliği) - Henry 2.0 – soğuk ve güneşten ve rüzgardan elektrik
(Alman Kızılhaç Bölge Birliği Berlin Steglitz-Zehlendorf eV) - MKV 4000 – Tankınızın mükemmel olduğundan emin misiniz? Süper güvenli bir şekilde yakıt ikmali yapıyoruz!
(Philipp Loos, Frank Wortmann) - Mobil yüzme havuzu
(DLRG Halstenbek-Rellingen-Schenefeld eV) - Acil durum zilleri – kilise çanları sivil savunma ve afet durumunda uyarır
(Bremerhaven Ev.-Lutheran kilise bölgesi ve Bremerhaven Katolik Kilisesi)
- Afet koruma eylem günü: herkes orada
(Tübingen ilçesindeki mavi ışık organizasyonları) - Plön semtinde mavi ışık projesi
(Plön ilçesindeki mavi ışık organizasyonları) - Güçlendirme DLRG Troisdorf yerel grubu
(DLRG Yerel grup Troisdorf eV) - 13 yaş ve üzeri için afet koruması: Gütersloh öğrenci birimi
(Malta Yardım Hizmeti eV bölümü Gütersloh) - 24 saat afet koruması yakından
(Afet Koruma Gençliği Magdeburg)
- HİSSET FR.EE
(Würzburg Bölge Ofisi, Gönüllü Hizmet Ofisi) - Hagebau gönüllü çalışmayı destekliyor
(Hagebaumarkt Bad Berleburg GmbH) - Su baskını: hendek koruması
(Dormagen yedek derneği) - Çalışanların gönüllü çalışmaları için JassAward'ın sunulması
(Jass grubu) - WEMAG ağıyla 10 yıllık işbirliği GmbH Ve THW: Arz güvenliği için hep birlikte!
(WEMAG ağı GmbH)