Haber – Tüm Raporlar – Sınırlarda Artan Kontroller

dunyadan

Aktif Üye
Tip:
Rapor

Odak:
Güvenlik

Tarih:
15.05.2025

İçişleri Bakanı Dobrindt, Başbakan Söder ile birlikte Kiefersfelden Sınır Kontrol Merkezi'ni ziyaret ediyor.

Kaynak:
Bojan Ritan

Bugün İçişleri Bakanı Alexander Dobrindt, Alman-Avusturya sınırındaki operasyonel alandaki konum hakkında bir fikir edindi, Bavyera Başbakanı Dr. Markus Söder, Federal Polis Müdürlüğü Dr. Dieter Romann, Munich Dr. Karl-Heinz Blülmel'in Federal Rhotherh Dr. Federal Rhoterh Dr. Federal Polis Müdürlüğü Başkanı ile birlikte. Ziyaretin amacı, federal polisten acil servislerle konuşmak ve sahadaki kontrol süreçlerini tanımaktı.

Mevcut Alıntı:

Diyerek şöyle devam etti: “Sınır kontrollerini güçlendiriyoruz ve sınırlardaki reddetmeleri artırıyoruz. Böylece Almanya'ya yasadışı göçü ve tutarlı bir şekilde kaçakçılara ve kaçakçılara karşı azaltıyoruz.”
Federal İçişleri Bakanı Alexander Dobrindt

Mavi Duvarın Önünde İçişleri Bakanı Alexander Dobrindt

Federal polisin güçleri sayesinde

Diyerek şöyle devam etti: “Federal polis memurlarına kişisel olarak teşekkür etmek benim için önemlidir, çünkü yasadışı göçün içerdiğinden ve suç çetelerinin yapıldığından emin olmak için her gün yolda oldukları zorlu koşulların farkındayım”İçişleri bakanını vurguladı. Randevuda, 7 Mayıs 2025 tarihli kararının, tüm toprak sınırlarında yeniden tanıtılan iç sınır kontrollerini yoğunlaştırma ve geri dönüş uygulamasını uyarlama, herhangi bir açıdan gerekli olduğunu açıkladı. Uzun vadede ülkemizde siyasi ve sosyal istikrarı sağlamak için yasadışı göçün düzeni ve sınırlaması merkezidir. “Federal polis bunun için yeri doldurulamaz. Burada bu önemli hizmete hizmet eden acil servislere teşekkür etmek ve durum hakkında bir fikir edinmek için bugün Kiefersfelden'e geldim. Bu şekilde, “Teşekkürler!” Diyorum.,, Yani bakan.

Federal İçişleri Bakanı Dobrindt, Kiefersfelden'deki Sınır Kontrollerinde

Federal İçişleri Bakanı Dobrindt, Kiefersfelden'deki sınır kontrolleri sırasında federal bir polis memuru ile el sıkışıyor

Kaynak:
Bojan Ritan