Abide
Aktif Üye
Geçtiğimiz gün Kıbrıs’ta konser veren Hande Yener, tanınan müzikçilere gönderme yaparak ‘Bana lakin kıyafette rakip olurlar. Bir numara benim’ deyince ortalık karıştı. Demet Akalın’dan da ünlü müzikçiye olay bir yanıt geldi!
Takip edenler bilirler; geçtiğimiz günlerde Hande Yener’in Gülşen’in Yenikapı konserinde giydiği sahne giysisine yaptığı gönderme herkesi şok etmişti.
Bir takipçisinin yorumuna skandal ‘meme’ yanıtı veren Hande Yener, hayli konuşulmuştu.
İşte Hande Yener, bu yanıta geçtiğimiz gün Kıbrıs’ta bir açıklık getirmiş ve konser öncesi muhabirlerin bunu hatırlatması üzerine “İşimizi bu kadar sıradanleştirmemeliyiz. Müziğin dışına çıkmayalım. Bana fakat kıyafette rakip olurlar o da üç beş gün. Bir numara benim.” demiş.
Anlayacağınız fitilin ateşini düzgünce yakmış!
Bu üstü kapalı yaptığı göndermede akıllara elbette birkaç kişi gelmiş…
Son periyodun tanınan bayan müzikçilerinden Demet Akalın, Gülşen ve Hadise… Onlar da sahne kıyafetleriyle hayli gündem oluyorlar bildiğiniz üzere!
İşte Instagram’ın sevilen hesaplarından Pop Bizde de bu istikamette paylaşım yapınca, Demet Akalın’dan yanıt gecikmemiş!
Ve yıllardır sürtüşmeli olduğu Hande Yener’den için şöyleki bir yorum yapmış Demet Akalın:
Vay arkadaş, bugünleri de mi nazarancektik?!
Hatta yorumuna şu biçimde yazan bir takipçisine de…
“Daha emeklilik yok” karşılığını vermiş!
Siz ne diyorsunuz Hande Yener’in bu çıkışına ve Demet Akalın’ın reaksiyonuna?
Gelin azcık konuşalım!
Takip edenler bilirler; geçtiğimiz günlerde Hande Yener’in Gülşen’in Yenikapı konserinde giydiği sahne giysisine yaptığı gönderme herkesi şok etmişti.
Bir takipçisinin yorumuna skandal ‘meme’ yanıtı veren Hande Yener, hayli konuşulmuştu.
İşte Hande Yener, bu yanıta geçtiğimiz gün Kıbrıs’ta bir açıklık getirmiş ve konser öncesi muhabirlerin bunu hatırlatması üzerine “İşimizi bu kadar sıradanleştirmemeliyiz. Müziğin dışına çıkmayalım. Bana fakat kıyafette rakip olurlar o da üç beş gün. Bir numara benim.” demiş.
Anlayacağınız fitilin ateşini düzgünce yakmış!
Bu üstü kapalı yaptığı göndermede akıllara elbette birkaç kişi gelmiş…
Son periyodun tanınan bayan müzikçilerinden Demet Akalın, Gülşen ve Hadise… Onlar da sahne kıyafetleriyle hayli gündem oluyorlar bildiğiniz üzere!
İşte Instagram’ın sevilen hesaplarından Pop Bizde de bu istikamette paylaşım yapınca, Demet Akalın’dan yanıt gecikmemiş!
Ve yıllardır sürtüşmeli olduğu Hande Yener’den için şöyleki bir yorum yapmış Demet Akalın:
Vay arkadaş, bugünleri de mi nazarancektik?!
Hatta yorumuna şu biçimde yazan bir takipçisine de…
“Daha emeklilik yok” karşılığını vermiş!
Siz ne diyorsunuz Hande Yener’in bu çıkışına ve Demet Akalın’ın reaksiyonuna?
Gelin azcık konuşalım!