Hayatımın kuaförünün ayrıldığını öğrendiğimde nasıl tepki verdim?

Aslıhan2312

Co-Admin
Ev
Kültür
Hayatımın kuaförünün ayrıldığını öğrendiğimde nasıl tepki verdim?

Tahmin edebileceğiniz gibi oldukça duygusal. Akşamları şarkı söyledim ve her metin duygularımı ifade etti.

suzanne lenz

İyi kuaförler Berlinli uzmanlar gibidir - randevu almak neredeyse imkansızdır.

İyi kuaförler Berlinli uzmanlar gibidir – randevu almak neredeyse imkansızdır.dalgakıran/imago

“Sen, sana bir şey söylemeliyim…” – Böyle başlayan cümleler hiçbir zaman iyi gitmez. Hayat tecrübesi sana bunu söyler. Ve bu sefer de öyleydi. Yıllardır saçımı kesen adam emekli oluyor. İlk tepkim, az önce gideceğiniz söylenen bir kadının tipik tepkisiydi: “Senden nefret ediyorum.”

Beni anlayacaksınız: Güvendiğiniz kuaförü bulmanız sizi birçok keder ve hayal kırıklığından kurtarır ve bu örnekler son derece nadirdir. Bunu bulana kadar kaç tane gittim bilmiyorum. Birine sahip olan herkes ona tutunur, ona iyi davranır ve var olduğu için mutlu olur. Hayatının saç kesme makinesini Roma’da bulan ve şimdi iklim krizine rağmen saçını kestirmek için İtalya’nın başkentine uçan bir arkadaşım var. Ve bu mümkün olmadığında, tamamen bir yabancıyı denemektense kendi saçını kesmeyi tercih ediyor. Bu Figaro’larda böyle.

Vasıflı işçi kıtlığının olduğu bu zamanlarda, iyi kuaförlerin Berlinli uzmanlara benzediği gerçeği de var – randevu almak neredeyse imkansız.

Kuaförüm hayatına yeni bir yön vermek istiyor

O gün saçımı son kez kesen adam hayatına yeni bir yön vermek ve yeniden bambaşka bir şey yapıp yapamayacağını öğrenmek istiyor. Elbette anlıyorum ve elbette onun için en iyisini diliyorum. Veda ederken kendimi toparladım. Ama gizliden gizliye başka bir şey umuyorum.

İlişki krizleri zamanlarında, tüm şarkı sözleri kendi durumlarına göre uyarlanmış gibi görünüyor. Akşam karaokede şunu öğrendim: “Bizim için öyle derinlere gidiyor ki, hiç bitmiyor.” Ve: “Yaz Hüznü”. Ama aynı zamanda: “Hayatta kalacağım.” – Evet, tamam, muhtemelen. Sadece nasıl görüneceğimi bilmiyorum.