Heidi Klum Gençliğinin Sırrının Kocasının Genç Kanını Emmek Olduğunu söylemiş oldu!

Abide

Aktif Üye
Heidi Klum sonunda fazlaca genç görünmesinin sırrını deklare etti! Bakalım neymiş
👇

Kaynak: https://people.com/style/heidi-klum-j…

Hatırlarsınız Heidi Klum ve Tom Kaulitz çifti, ortalarındaki yaş farkı yüzünden bir orta gündem olmuştu.

Çarşamba günü yayınlanan E! Daily Pop mecmuasına verdiği röportajda harika model, kocası Tom Kaulitz ile evliliğini hakkında konuştu ve kendisinden 17 yaş küçük olan Tokio Hotel müzisyeninin yıllar boyunca gençliğini müdafaasına nasıl yardımcı olduğu hakkında latife yaptı.

“Vampir üzere onun genç kanını emiyordum, yaptığım şey bu.”

“Onu fazlaca uygun tanıyorum. Sahiden çok yeterli anlaşıyoruz.”

‘Sonunda aradığım kişiyi buldum üzere hissediyorum. Alakamız fazlaca uygun. Umarım bu biçimde de devam eder.’

Klum ve Kaulitz Ağustos 2019’da İtalya’nın Capri kentinde yıldız isimlerle dolu bir düğünle evlenmişlerdi.

2020 yılında verdiği bir röportajda Heidi Klum, Tom yardımıyla artık hayli daha memnun bir insan olduğunu söylemişti.

“İlk sefer her şeyi konuşabileceğim bir partnerim var. Evvelden her şeyde tek başımaydım. Birinci kez bir partnere sahip olmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimliyorum.”

‘Tom gördüğüm en kibar, en tatlı, en şefkatli ve sevgi dolu insan. Kendimi hayli şanslı hissediyorum. ömrümde en son ne vakit bu kadar memnun oldum bilmiyorum.’