I beg you ne demek? sorusu, Ingilizce dilinde kullanlan bir ifadeyi anlamak icin sormak olarak tanmlanabilir. Ingilizce dilinde, I beg you ifadesi, bir kisinin cok istekli, cok ozlem duydugu ve baskasn ikna etmeye calstg bir durumu ifade etmek icin kullanlr. Bu ifade, kisinin cok cok istedigi bir seyi elde etmeye calstgn, bu nedenle de kars tarafa duygusal olarak yaknlasmaya calstgn gosterir.
Anlam
I beg you ifadesinin anlam, kisinin baskasndan cok istedigi bir seyi elde etmek icin ona yalvarmasdr. Bu ifade, kars tarafn kabul etmeyi dusundugu bir istegi dile getirmek icin kullanlr. En cok, kars tarafa yalvarma veya ikna etme icin kullanlr.
Kullanm
I beg you ifadesi, istekleri dile getirme ya da ikna etmeyle ilgili durumlarda en cok kullanlan ifadelerden biridir. Ister arkadaslar arasnda olsun, isterse aileniz ya da calsma arkadaslarnz arasnda olsun, bu ifade, kars tarafa ikna etmek ya da isteginizi duyurmak icin kullanlr.
Ornek Kullanmlar
I beg you, lutfen beni izin ver.
I beg you, lutfen bu isi bana yapma.
I beg you, lutfen bunu bana izin ver.
I beg you, lutfen sunu kabul et.
I beg you, lutfen su onerimi kabul et.
I beg you, lutfen su sekilde hareket et.
I beg you, lutfen bana yardm et.
Sonuc olarak, I beg you ifadesi, cok istekli ve cok ozlem duydugu bir seyi elde etmeye calsan kisiler tarafndan kullanlr. Ister arkadaslar arasnda, isterse aile ya da calsma arkadaslar arasnda olsun, bu ifade, kars tarafa ikna etme ya da isteklerinizi duyurmak icin kullanlr.
Anlam
I beg you ifadesinin anlam, kisinin baskasndan cok istedigi bir seyi elde etmek icin ona yalvarmasdr. Bu ifade, kars tarafn kabul etmeyi dusundugu bir istegi dile getirmek icin kullanlr. En cok, kars tarafa yalvarma veya ikna etme icin kullanlr.
Kullanm
I beg you ifadesi, istekleri dile getirme ya da ikna etmeyle ilgili durumlarda en cok kullanlan ifadelerden biridir. Ister arkadaslar arasnda olsun, isterse aileniz ya da calsma arkadaslarnz arasnda olsun, bu ifade, kars tarafa ikna etmek ya da isteginizi duyurmak icin kullanlr.
Ornek Kullanmlar
I beg you, lutfen beni izin ver.
I beg you, lutfen bu isi bana yapma.
I beg you, lutfen bunu bana izin ver.
I beg you, lutfen sunu kabul et.
I beg you, lutfen su onerimi kabul et.
I beg you, lutfen su sekilde hareket et.
I beg you, lutfen bana yardm et.
Sonuc olarak, I beg you ifadesi, cok istekli ve cok ozlem duydugu bir seyi elde etmeye calsan kisiler tarafndan kullanlr. Ister arkadaslar arasnda, isterse aile ya da calsma arkadaslar arasnda olsun, bu ifade, kars tarafa ikna etme ya da isteklerinizi duyurmak icin kullanlr.