Abide
Aktif Üye
İrem Derici, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Manisa’nın Turgutlu ilçesinde sahne aldı. Konserde en sevilen müziklerini söyleyen ünlü müzikçiye 45 bin bireyden çok dinleyici eşlik etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı niçiniyle kırmızı bir kıyafet yeğleyen İrem Derici’nin bunaltıcı sıcaklara atıfta bulunduğu paylaşım gorenleri şaşırttı. İşte İrem Derici’nin o paylaşımı…
İrem Derici 30 Ağustos Zafer Bayramı için düzenlenen konserde sevilen müziklerini seslendirdi. Ünlü müzikçi konsere ait yaptığı paylaşımla bakılırsanleri şaşırttı.
Konser sırasında çekilen fotoğraflarına yer verdiği gönderiyi Instagram hesabının öykü kısmında paylaşıp “Ben hiç bir erkeğe bu biçimde iştahlı bakmadım!” notunu düştü.
“Kırmızı benim rengimdir, aksini sav eden de renk körüdür. Teşekkürler. ” Notunu düşerek paylaştığı fotoğraf serisine gelin birlikte bakalım.
Size Soralım: Sizce kırmızı renk İrem Derici’nin rengi mi?
İrem Derici 30 Ağustos Zafer Bayramı için düzenlenen konserde sevilen müziklerini seslendirdi. Ünlü müzikçi konsere ait yaptığı paylaşımla bakılırsanleri şaşırttı.
Konser sırasında çekilen fotoğraflarına yer verdiği gönderiyi Instagram hesabının öykü kısmında paylaşıp “Ben hiç bir erkeğe bu biçimde iştahlı bakmadım!” notunu düştü.
“Kırmızı benim rengimdir, aksini sav eden de renk körüdür. Teşekkürler. ” Notunu düşerek paylaştığı fotoğraf serisine gelin birlikte bakalım.
Size Soralım: Sizce kırmızı renk İrem Derici’nin rengi mi?