İzel-Çelik-Ercan yıllar daha sonra Tıpkı Sahnede: Birinci Defa Sahneye Çıkacak Üzere Heyecanlıyız!

Abide

Aktif Üye
90’lı yılların efsane kümesi İzel-Çelik-Ercan 31 yıl daha sonra bir ortaya geldiğini geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Efsane küme geçtiğimiz akşam Kuruçeşme Açıkhava’da yıllar daha sonra birinci konserini verdi. İşte İzel-Çelik-Ercan’ın efsane dönüşü!

90’lı yılların efsane kümesi İzel-Çelik-Ercan’ı bilmeyen yoktur. 1991 yılında çıkardıkları albüm ile pop müziği alt üst etmişlerdi.

senelerdır müzik mesleklerine solo devam eden küme üyeleri, geçtiğimiz aylarda bir ortaya gelmiş ve bir daha küme olduklarını açıklamışlardı.

Efsane küme yıllar daha sonra birinci konserini geçtiğimiz akşam Kuruçeşme Açıkhava’da verdi.

Üç gün üst üste sahne alacak olan küme birinci konserleri evvel hislerini paylaştı;

Ercan Saatçi, ‘Gerçekten epey heyecanlıyız. 30 yıl daha sonra gelen bu hoş yansılara karşılık verebilmek için çabalıyoruz. Yaşadığımız hisleri tanım edemeyiz. yıllardır birlikte sahneye çıkmadık, bu akşam birinci olacak.’

İzel, ‘Hayatta birinci defa sahneye çıkacak üzere heyecanlıyız. Ben, bizi epey seviyorum.’

Çelik, ‘Söylemek istediklerimizi evvelinde çalıştık lakin artık heyecandan hepsini unuttuk.’ dedi.

Konserde unutulmaz müzikleri, “Özledim”, “Dönmelisin” ve “İşte bir daha”i seslendiren kümesi 31 yıl daha sonra gerçekleştirdikleri birinci konserlerinde sanatçı dostları yalnız bırakmadı.

Hakan Altun, Demet Akbağ, Esra Erol, Behzat-Çiğdem Uygur, Sevcan Orhan üzere isimler dinleyiciler içindeydı.