Jahrein Yüzünden Oğuzhan Uğur’un Programına Katılmayan Nevşin Mengü Ünlü Fenomenle Birbirine Girdi

Abide

Aktif Üye
Oğuzhan Uğur’un ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programı uzun vakittir konukların karşılaştığı sorularla gündemde yerini alıyor. Lakin bu kere programa davet edilen ancak gitmekten vazgeçen Nevşin Mengü ile konuşmacı olan Jahrein toplumsal medyada birbirine girdi. Bakın neler dediler?

Oğuzhan Uğur, bir müddetdir siyasi partilerin önderlerini ağırladığı “Mevzular Açık Mikrofon” isimli bir program yapıyor bildiğiniz üzere.

Uğur bu defa de toplumsal medya yasasının konuşulacağı özel bir kısım hazırladı. Bu özel kısımda Uğur Dündar, Cüneyt Özdemir, Okan Bayülgen, Candaş Tolga Işık, Ece Üner, Hasret Gürses, Haluk Levent ve toplumsal medya fenomenleri yer aldı.

Tanıtımlarda Nevşin Mengü’nün de programa katılacağı söylenmişti lakin Mengü çabucak sonrasında bu sonucundan Jahrein yüzünden vazgeçtiğini şu sözlerle deklare etti:

‘Oğuzhan Uğur hoş bir format yapıyor, beni de davet edince kabul ettim. Ama tanıtımda baktım Jahrein falan orada. O da bizim yanlışımız, adamı biz ciddiye aldık yayınlara aldık falan. Kusur işte herkes yanılgı yapabiliyor. Adam kaldıramadı bunu. Diğer bir kadro işlere girdi herbiçimde bilmiyorum, konuşmuyorum etmiyorum. Herkes farklı fikirde olabilir.’

“Keskin fikirlere de sahip olabilir ancak zorbalar zorbalık yapıyorlar, dijital zorbalık yapmakta da özgürler. Benim hakkımda da konuşabilirler lakin tıpkı ortamda olmak istemem. “

‘Her şey olağanmış üzere oturup konuşamam. ‘Yasaklansın bunun dedikleri’ demiyorum ancak karşı karşıya gelip ciddiye alıp bir şey konuşmam bu saatten daha sonra’

Programa katılan Jahrein olağan olarak Nevşin Mengü’nün kelamlarına sessiz kalmadı ve Twitter’dan şu paylaşımları yaptı
👇

Bakalım bu iş nereye kadar gidecek? Takip edip bakılırsaceğiz…