Kısmetse Olur Gelin Adayı Cansel Çördük’ün Mehmet Ali Erbil ile İlgili Yaptığı İfşa Herkesi Şok Etti!

Abide

Aktif Üye
Kısmetse Olur’un tanınan gelin adaylarından Cansel Çördük, dün yaptığı skandal açıklamalarla reaksiyon çeken Mehmet Ali Erbil ile ilgili ortaya skandal bir tez attı. Instagram hesabından paylaşım yapan Çördük, ”Ben 14-15 yaşındayken birebir yaşta bir arkadaşımdan isteğim olmadan numaramı alıp aramış ve flört etmeye, otelde buluşmaya falan çalışmıştı.’ dedi.

Bildiğiniz üzere Mehmet Ali Erbil’in dün çıkan röportajı gündeme bomba üzere düştü.

Eş cinsellik, AK Parti ve Cem Yılmaz’ın hayli izlenen dizisi Erşan Kuneri ile ilgili yaptığı enteresan çıkışlar herkesi bir daha şaşırttı.

Öyle ki kendi kızı Yasmin Erbil bile bu açıklamalar karşısında reaksiyonunu bu biçimde gösterdi:

daha sonrası da malumunuz, ortalık hayli karıştı.

Şu sıralar TikTok’ta ikram dilenen ve her mikrofon uzatıldığında skandal açıklamalara imza atan Mehmet Ali Erbil’e asıl çıkış hiç beklenmedik bir isimden geldi.

Fenomen müsabaka Kısmetse Olur’un değişimi ve yaşantısıyla herkesi şok eden gelin adaylarından Cansel Çördük’ten!

Cansel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Mehmet Ali Erbil’i ifşa etti!

İşte ünlü komedyen için ‘paralı sapık’ diyen Cansel’in o paylaşımı ve tezi:

‘Mehmet Ali Erbil? Ben 14-15 yaşındayken birebir yaşta bir arkadaşımdan isteğim olmadan numaramı alıp aramış ve flört etmeye, otelde buluşmaya falan çalışmıştı. Bu piyasada maalesef fazlaca yaygın. Uygun ki yaşımın saflığına düşüp yanılgı yapmadım. 18 yaş altındaki kızlar maalesef bu biçimde şeylere kanıp travmatik cinsel şeyler yaşıyorlar epeyce dinledim. Lütfen hayatta hiç bir şey için ivedi etmeyin kimseye kendinizi kullandırmayın! Bilhassa bu tip paralı sapıklara…’

Bakalım, Mehmet Ali Erbil bu tez karşısında bir açıklama yapacak mı?

Gelişmelerin takipçisiyiz!