Lady Gaga Mayhem Ball Tour'a gidiyor ve Kasım 2025'te Berlin'e geliyor: Tüm bilgiler

Aslıhan2312

Co-Admin
“Pop'un Kraliçesi” turda ve 2018'den beri başkente geri dönüyor. Çarşamba günü Lady Gaga, Instagram hesabında bu yıl yeni albümü Mayhem ile tura çıkacağını duyurdu. Berlin'de Amerikan, “Mayhem Ball” Turu'nun iki katı olarak görünecek: 4 ve 5 Kasım'da Friedrichshain'deki Uber Arena'da.

“Bu yıl Singapur'daki şovlarımdan sonra bir tur planlamadım, ancak yeni albüme inanılmaz tepki devam etmem için bana ilham verdi.” Ekibiniz “sadece birkaç hafta içinde bir dünya turu planladı”. Singapur'da Lady Gaga 18 Mayıs 19, 21 ve 24'te gerçekleşecek. Birkaç medya raporuna göre, 1.6 milyondan fazla taraftar şovları için şovları için bilet almaya çalıştı.

Mayhem, Almanca: Musical, Superstar'ın resmi bir isimle çağrıldığı gibi Stefani Joanne Angelina Germanotta'nın yedinci stüdyo albümü. 7 Mart'ta çıktı ve o zamandan beri Spotify ve YouTube'da milyonlarca kez duyuldu. Müzik endüstrisinde neredeyse yirmi yıl sonra, tüm müzik deneyimlerini bu albümle doldurmak istedi. Sonuç, yenilikçi seslere sahip karanlık bir popalbum ve Abracadabra, Eden Garden veya Mükemmel Ünlü gibi toplam 14 engeldir. Süperstar pop köklerine geri döner ve synth pop, disko, radyo ve balladlar gibi çeşitli alt türleri birleştirir.

Lady Gaga Tours Europe 2025'te: İşte o görünüyor

Spontane Dünya Turunuz için biletler 3 Nisan Perşembe gününden itibaren saat 12'den itibaren sunulacak. Eventim'de. İlk bilgilere göre, bilet fiyatları 50 ve 600 Euro'dan fazladır. Turu ABD'de Temmuz ayında başlıyor ve Las Vegas, Seattle, New York, Miami ve Chicago'da görünüyor. Kasım ayında Berlin'de görünmeden önce Londra, Manchester, Stockholm, Milan ve Barcelona'da başka istasyonlar planlanmaktadır. Bunu Amsterdam, Antwerp, Lyon ve Paris'te konserler takip ediyor.

Instagram'da Lady Gaga, “Bu şovun Mayhem'in tam olarak hayal ettiğim gibi hayata getirdiği tiyatro ve heyecan verici bir deneyim sunması gerekiyor.” Bu kez Arenas'ta görünecek, “Şovun detaylarını kendim belirleyebilirim, ki bu stadyumlarda mümkün değil – ve açıkçası bekleyemem.”