“Love Story” yıldızı Ryan O’Neal 82 yaşında öldü

Aslıhan2312

Co-Admin
Los Angeles–“Love Story”, “Paper Moon” ve “Barry Lyndon” gibi filmlerin yıldızı ABD’li aktör Ryan O’Neal hayatını kaybetti. Oğlu Patrick O’Neal (56), babasının bugün “barışçıl” bir şekilde öldüğünü söyledi. bilinen. 82 yaşındaydı.

Aktörün kızı Tatum O’Neal (60), People dergisine büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Aktris (“Paper Moon”) yaptığı açıklamada, “Onu çok sevdim ve onun da beni sevdiğini biliyorum” diye yazdı. Onu sonsuza kadar özleyecek.

Patrick O’Neal, bir Hollywood efsanesi ve onun “kahramanı” olarak babasına saygı duruşunda bulundu. Ölüm nedenini belirtmedi.

Ortağı Farrah Fawcett 2009’da kanserden öldü.

Ryan O’Neal 2012’de prostat kanserine yakalandığından bahsetti. Kendisine 2001 yılında lösemi teşhisi konmuştu. Uzun süredir birlikte olduğu Farrah Fawcett (“Charlie’nin Melekleri”) 2009 yılında kanserden öldü.

Dört çocuk babasının iki evliliğinden üç çocuğu vardı. En büyük çocuğu, 1973 yılında nostaljik trajikomedi “Paper Moon”u birlikte çektiği aktris Tatum O’Neal’dir. Fawcett ile olan ilişkisinden en küçük çocuğu olan oğlu Redmond, 1985’te doğdu.

O’Neal ve film ortağı Ali MacGraw, 1970 yılında “Aşk Hikayesi” ile bir gecede ünlendiler. Babasının istememesine rağmen güzel ama kendisine uygun olmayan Jenny ile evlenen ve sonunda onu kanserden kaybeden varlıklı bir aileden gelen Harvard öğrencisi Oliver’ın aşkı milyonlarca sinema izleyicisini gözyaşlarına boğdu. Yönetmen Arthur Hiller’in melodramı, iki ana oyuncu da dahil olmak üzere yedi Oscar adaylığı aldı.

Reklam | Okumaya devam etmek için kaydırın

Şubat 2021’de MacGraw ve O’Neal, Walk of Fame’de yıldız plaketleriyle ölümsüzleştirildi. Ödül, klasik filmin 50. yıldönümü münasebetiyle gerçekleşti.

Diğer aktrisler saygı duruşunda bulunuyor

Kariyerinin zirvesindeyken O’Neal, Barbra Streisand’la birlikte “Is What, Doc?” (1972) ve kızı Tatum’la birlikte “Paper Moon” (1973) adlı çılgın komediyi çekti ve iki yıl sonra Stanley Kubrick’in sosyal medya filminin yönetmenliğini yaptı. hiciv “Barry Lyndon”.

81 yaşındaki Streisand, O’Neal’e saygı duruşunda bulundu. Yıldız, paylaşılan bir fotoğraf hakkında Instagram’da ölüm haberinin “çok üzücü” olduğunu yazdı. Birlikte “Naber Doktor?” ve “Ana Etkinlik” adlı iki film çektiler. “Komik ve çekiciydi ve hatırlanacak.”

Aktris Mia Farrow (78) Instagram’da “Huzur içinde yat sevgili Ryan” yazdı ve birlikte birkaç set fotoğrafı paylaştı. 1960’larda ABD televizyon dizisi “Peyton Place”i çektiler. 18 yaşındayken çok utangaçtı ve gizlice ona hayrandı. Farrow, “Kendisinden çok emindi ve çok ama çok komikti!” diye düşündü.