Abide
Aktif Üye
Mazhar Alanson’un moda dizayncısı eşi Biricik Suden, Instagram’dan kendisine yorum yapan takipçilerine verdiği yanıtlarla dikkat çekti!
Gelin bakalım takipçileri ne demiş ve Biricik Suden ne karşılıklar vermiş…
Biricik Suden’in senelera meydan okuyan bir isim olduğunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.
60. yaşına merdiven dayamasına karşın gençlere taş çıkartacak fiziği ve hoşluğuyla adeta gençlik iksirini bulmuş üzere kendisi.
Geçtiğimiz günlerde süper karın kaslarıyla gündem olan Biricik Suden, artık de Instagram’da kendisine yorum yapan takipçilerine verdiği yanıtlarla fazlaca konuşuldu.
Yüzünün yakından bir fotoğrafını paylaşan Biricik Suden’e bir takipçisi,
“Bu fotoğrafı niye paylaştığını” sormuş.
Biricik Hanım da natürel verilebilecek en hoş karşılıklardan birini vermiş
Bir öbür takipçisi ise “Abla cildin çok güzel. Fazla kurcalatma” yorumunu yapınca, Biricik Suden’in hali da o tarafta olmuş.
Kendisi takipçisini, “akıl vermektense almak konusunda” uyarmış…
Ardından takipçisi de gayesinin bu olmadığını söylemiş lakin husus burada kapanmamış. Yorumlara öbür kullanıcılar da dahil olmuş.
Bazı kullanıcılar kendisine niye bu biçimde bir çıkış yaptığını sorunca da yanıtını vermiş Biricik Hanım.
Yalan yok, toplum olarak en çok sevdiğimiz şey bu: Diğerlerine ne yapması gerektiğini söylemek.
Biricik Hanım’ın bu durum karşısındaki tavrı da bu biçimde olmuş anlayacağınız…
Ve abla nasihati verdiğini de eklemiş…
Siz Biricik Hanım’ın takipçileriyle içinde geçen bu diyaloglar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Siz olsaydınız reaksiyonunuz nasıl olurdu, merak ediyorum açıkçası… Yorumlarda buluşalım mı!
Gelin bakalım takipçileri ne demiş ve Biricik Suden ne karşılıklar vermiş…
Biricik Suden’in senelera meydan okuyan bir isim olduğunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.
60. yaşına merdiven dayamasına karşın gençlere taş çıkartacak fiziği ve hoşluğuyla adeta gençlik iksirini bulmuş üzere kendisi.
Geçtiğimiz günlerde süper karın kaslarıyla gündem olan Biricik Suden, artık de Instagram’da kendisine yorum yapan takipçilerine verdiği yanıtlarla fazlaca konuşuldu.
Yüzünün yakından bir fotoğrafını paylaşan Biricik Suden’e bir takipçisi,
“Bu fotoğrafı niye paylaştığını” sormuş.
Biricik Hanım da natürel verilebilecek en hoş karşılıklardan birini vermiş
Bir öbür takipçisi ise “Abla cildin çok güzel. Fazla kurcalatma” yorumunu yapınca, Biricik Suden’in hali da o tarafta olmuş.
Kendisi takipçisini, “akıl vermektense almak konusunda” uyarmış…
Ardından takipçisi de gayesinin bu olmadığını söylemiş lakin husus burada kapanmamış. Yorumlara öbür kullanıcılar da dahil olmuş.
Bazı kullanıcılar kendisine niye bu biçimde bir çıkış yaptığını sorunca da yanıtını vermiş Biricik Hanım.
Yalan yok, toplum olarak en çok sevdiğimiz şey bu: Diğerlerine ne yapması gerektiğini söylemek.
Biricik Hanım’ın bu durum karşısındaki tavrı da bu biçimde olmuş anlayacağınız…
Ve abla nasihati verdiğini de eklemiş…
Siz Biricik Hanım’ın takipçileriyle içinde geçen bu diyaloglar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Siz olsaydınız reaksiyonunuz nasıl olurdu, merak ediyorum açıkçası… Yorumlarda buluşalım mı!