Mehmet Ali Erbil, TikTok Fenomeninin Annesine Küfrederek El Hareketi Yapınca Ortalık Karıştı!

Abide

Aktif Üye
Son vakit içinderda TikTok canlı yayınlarıyla isminden kelam ettiren ve yaptığı tuhaf hareketlerle gündem olan Ünlü Şovmen Mehmet Ali Erbil, canlı yayın konuğunun annesine küfredince reaksiyonların odak noktası hâline geldi!

Rahatsızlığı niçiniyle uzun müddettir ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, son devirlerde TikTok yayınlarıyla isminden kelam ettirmeye başladı.

Özellikle son senelerda taciz savlarıyla da gündeme gelen Erbil, klibinde yer aldığı Ece Ronay tarafınca tacizle suçlanmış; Ronay, ünlü şovmenin kendisine attığı bildirileri ifşa etmişti.

Geçtiğimiz aylarda kendisine bir TikTok hesabı açan Mehmet Ali Erbil, tuhaf davranışlarıyla herkesi şaşırtmıştı, tahminen biliyorsunuzdur.

TikTok’taki canlı yayın sırasında Murat Avcı isimli fenomenle gerilen Erbil, “Düzgün konuş, sen kimsin lan?” dediği Avcı’nın kendisine küfretmesi üzerine, Avcı’nın annesine küfretti!

Erbil akabinde, “Küfür etme lan ana bacı küfür etme, seni gelir Yeniköy’den alırım” diyen Murat Avcı’ya el hareketi yaptı.

Bunun üzerine Erbil, “Beni Yeniköy’den alacakmış, anasından doğdu mu beni Yeniköy’den alacak adam” kelamlarıyla Avcı’ya yüklendi.

“Terbiyesiz Murat Avcı, bu ismi yazdım ben” diyen Erbil, yaşadığı bu küfürleşme ile reaksiyon çekti!

Siz bu yaşananlar hakkında ne düşünüyorsunuz?