Mehmet Ali Erbil’in Kendisinden 40 Yaş Küçük Olan Gizemli Yeni Sevgilisi Melike Çamlıoğlu ile Tanışın!

Abide

Aktif Üye
Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük olan Melike Çamlıoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı. Biz de sizler için yeni kız arkadaşını araştırdık, buyurun bakalım…

Mehmet Ali Erbil’i tanımayanınız yoktur diye düşünüyoruz…

Özellikle son periyotlarda hakkında ortaya atılan taciz tezleriyle gündeme gelen Erbil, kalbinin kapılarını yeni birisine açtı.

65 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde ‘Beyaz Magazin’e canlı olarak bağlandı ve tüm Türkiye’ye yeni sevgilisini tanıttı.

Erbil ve yeni sevgilisi 25 yaşındaki stilist Melike Çamlıoğlu telefonla programa bağlandılar.

Erbil programda kız arkadaşı için şunları lisana getirdi;

‘Kendisi stilistimdi. Benim bütün sahne kıyafetlerimi yapıyordu. Ortamızda yaş farkı var lakin birebir lisanı konuşuyoruz. Karşılıklı oldu, samimi söylüyorum ne o bana yazdı ne ben ona yazdım. Üç ayı var münasebetin. Bir sene ortasında hiç bir yanlışımı görmedi. Arkadaşlar ben uzun müddettir birinci kez bir kız için İzmir’in en uzak ilçesine gittim, Tire’ye ve 6 saat uğraştım. Korkmuyorum, güveniyorum Melike’ye. Çocukların artık haberi olacak. Bakalım Yasmin ne yapacak, en epey onu merak ediyorum yedi köyü dağıtır.’

Aralarında 40 yaş fark olan ikili bunun sorun olup olmadığı sorulduğu vakit Mehmet Ali Erbil bu mevzudaki yorumunu da yaptı.

‘Ben hesaplamadım ne kadar var Melike?’

Melike Çamlıoğlu ise Erbil ise Ortadoğu’ya iş yaptığı vakit tanıştığını ve çapkın sevdiğini söylemiş oldu.

‘Ortadoğu’yla iş yaparken Mehmet Ali Erbil’i giydirmeye başladım, onu giydirmek hayli keyifli. İki yıldır çalışıyoruz. Ben çapkın seviyorum. Dıştan o denli gözüküyor fakat iç dünyasında tek yaşıyor.’

Bu ortada Melike Çamlıoğlu’nu nereden tanıdığınızı düşünüyorsanız, çabucak söyleyelim kendisi 2016 yılında ‘İşte Benim Stilim’e katılmış.

Siz bu münasebet hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…