Metal kraliçesi Doro Pesch yeni albümünü sunuyor

Aslıhan2312

Co-Admin
Düsseldorf–“Metalin Kraliçesi” Doro Pesch (59), sonunda yeni stüdyo albümü “Conqueress – Forever Strong And Proud”u yayınlıyor. 28 Ekim’de eyalet başkentinde biletleri tükenen büyük bir konser vermek istiyor. Düsseldorf yerlisi bu yıl 40. etap yıl dönümüyle şimdiden büyük heyecan yarattı. Yeni 14. ses albümü “Forever Warriors / Forever United”dan beş yıl sonra geliyor.

Zaten on milyon stüdyo albümü sattı ve şimdi birkaç tane daha satmayı planlıyor. Yeni albümde beşi bonus parça olmak üzere 19 parça dinlenebiliyor.

Pesch, “Fatih”in kim olduğu konusunda hiçbir şüphe bırakmıyor: “İlk başta albüme sadece “Sonsuza Kadar Güçlü ve Gururlu” adını vermek istedim. Ama sonra belki biraz daha fazlasına ihtiyacı olduğunu düşündüm. Conqueress kulağa daha güçlü geliyor. Bu, fatihin kadınsı hali ve bunun harika olduğunu düşündüm.

Doro Pesch bir rüyayı gerçekleştiriyor

Judas Priest’ten Rob Halford orada: Albümde Judas Priest’in “Living After Midnight” marşı yeniden yorumlanıyor ve Bonnie Tyler’ın “Total Eclipse Of The Heart” şarkısı Halford/Pesch düetinin hit benzeri bir versiyonuyla dinlenebiliyor. “Rob kesinlikle en sevdiğim şarkıcılardan biri ve çok büyük bir ilham kaynağı. Yani burada başka bir rüya gerçek oluyor.”

Reklam | Okumaya devam etmek için kaydırın

“Conqueress” güçlü korolar ve “Children Of The Dawn” ile başlıyor. Bir sonraki sürpriz, yine hit potansiyeli olan: Broilers’tan Sammy Amara ile düet olan ve daha önce single olarak yayınlanmış olan “Bond Unending”. Şu anda güneşli Miami’de (Florida/ABD) yaşayan Pesch, albüm üzerinde Miami, New York ve Hamburg’daki stüdyolarda özenle çalıştı.

Metal ve balladlar arasında

Karışım bunu yapmalı: ilahilerle eşleştirilen klasik metal şarkılar, daha radyo dostu rock parçaları ve “Best In Me” ve “Fels in der Surfen” gibi yeni balladlar. Metallica’nın “Dört Atlısı” kapak versiyonu olarak yer alıyor.

Metal kraliçesi Doro, 40 yılda 60 ülkede 3.500 konser verdi. Yükselişleri 1984 yılında Warlock’un ilk albümü “Burning the Witches” ile başladı. Artık dünya çapında sadık bir hayran kitlesi geliştirdi; kendi deyimiyle ailesi. Bir sonraki konser tarihleri 2024 olarak planlanıyor.