Mika Can Raun’un Maskeli Bir Erkekle bir arada Olduğu Görüntüyü Yayınlayarak Ağızları Açık Bıraktı

Abide

Aktif Üye
Sosyal medya fenomenleri artık magazin gündeminin kıymetli bir kısmını oluşturuyor zira en beklenmedik şeyler onlardan çıkıyor. Mika Can Raun elbet bu isimlerin en başında. Kendisi en son maskeli bir erkekle bir arada olduğu görüntüyü şöyle paylaştı
👇

Gün geçmiyor ki toplumsal medya fenomeni Mika Can Raun’un yaptığı enteresan olaylarla karşılaşmayalım.

En son geçtiğimiz günlerde Klinik Psikolog Gökhan Çınar’ın BAŞ TV’de yayınlanan programına katılan Mika Can Raun, yaptığı şu açıklamalarla dikkat çekmişti.
👇

‘Bence insanların beni görmediği hâlim yok. Ben bunu full veriyorum. Çok realistim bu hususta. Zira beşerler kendi üzere hissettikleri yerde rahatlar ve bu biçimde seni sevmeye başlıyorlar. Ben sıçarken bile story çekiyordum.’

“Bir ait var, güzel misin? Memnun musun?” sorusuna verdiği karşılık da hayli konuşulmuştu.

‘Mutluyum. Ben artık şey arıyorum, bana tapmalı. Birincisi onu sevmemin sebebi fazlaca âlâ bir insan. O kadar yeterli ki, bana değil etrafına epeyce düzgün. Çok dindar. Beni görüyor Ayet-el Kürsi okuyor. Beni görüyor, nazar duası okuyor. Çocuk namaz falan kılıyor, mis üzere.’

Instagram öykülerinde de bir daha birebir halini korudu. Dün hususla ilgili paylaştığı birinci story şu
👇

Ardından da “ki şu an öyle” diyerek bir görüntü paylaştı.

Videoda Mika’nın bir erkekle yaşadığı cinsellik imgeleri var fakat olay tam nedir, ne değildir onu size bırakıyoruz.

O kısa görüntü işte burada
👇

Bakalım Mika onu takip edenleri daha ne kadar şaşırtacak?