O Artık 18 Yaşında! Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz’ın Büyük Kızları Leyla’nın Hoşluğu Karşısında Büyülendik

Abide

Aktif Üye
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve eski eşi Zeynep Yılmaz’ın büyük kızları Leyla, resmen gözümüzün önünde büyüdü; biliyorsunuz. 18 yaşına basan Leyla, epeyce hoş bir genç kız oldu; üstelik annesi Zeynep Yılmaz üzere epeyce da zarif!
❤

Acun Ilıcalı ile Zeynep Yılmaz’ın büyük kızları Leyla’yı tanıdığınızı düşünüyorum. Gözümüzün önünde büyüdü derken mübalağa etmiyordum, Var mısın Yok musun müsabakasındaki küçük Leyla’nın o hâlleri dün üzere aklımızda.

Leyla’nın kardeşi Yasemin’le Yetenek Sizsiniz Minikler’deki bu hâlleri de hafızlarımıza kazınmış anlardan bir tanesiydi.

Leyla ile Yasemin o devirler Türkiye’nin en çok merak edilen miniklerindendi ne de olsa. Babaları Acun Ilıcalı yapımcılığını üstlendiği müsabakalarla muvaffakiyet merdivenleri süratle tırmanıyordu zira.

Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz, kızları Leyla ve Yasemin ile keyifli bir aile tablosu çiziyorlardı ki bu evlilik bitti; biliyorsunuz.

Leyla ve Yasemin de anneleri Zeynep Yılmaz’la birlikte yaşamaya başladılar…

Anneleriyle birlikte yaşasalar da Acun Ilıcalı’nın kızlarına ne kadar düşkün olduğunu ve ortalarının ne kadar yeterli olduğunu biliyoruz. Onları sık sık bir ortada görüyoruz aslına bakarsan.

Geçtiğimiz günlerde liseden mezun olan ve 18 yaşına basan Leyla’nın değişimi ve hoşluğu karşısında resmen büyülendik!

Acun Ilıcalı kızı Leyla’nın 18. yaş gününü bu kareyle kutladı ve şu duygusal notu düştü: “Canım kızım, ne kadar büyüsen de benim için soru makinesi o tatlı tombiş yanaklı prensessin… Birçok keyifli yaşın olsun, seni çook seviyorum.”

Daha dün üzereydi Leyla’nın 14. yaşını kutlayışı, vakit sahiden de epey çabuk geçiyor!

Zeynep Yılmaz da kızı Leyla’nın 18. yaşını bu görüntüyle kutladı!

TikTok’ta da faal olan Leyla Ilıcalı, eğlenceli görüntüleriyle dikkat çekiyor!

Ne diyelim ki, Leyla’nın önünde upuzuuun yıllar var!

Umarız epeyce hoş bir yaş olur Leyla!
❤

Nice hoş, keyifli senelera!
😍