OnePlus 10 Pro Modelinin Küresel Sürümü Gelecek

SurgeoN

Yeni Üye
OnePlus 10 Pro modelinin küresel sürümü Mart ayı içerisinde gelecek. Geçtiğimiz ay Çin’e özel olarak servis edilen modelin küresel olarak gelip gelmeyeceği kesin değildi. Şubat içerisinde birtakım raporların OnePlus 10 Pro’nun küresel olarak da geleceğini söylüyordu.

Şirket MWC 2022’de (Mobil Dünya Kongresi) modelin küresel sürümünün geleceğini doğruladı. Modelin Avrupa, ABD ve Hindistan bölgelerinde satışa sunulacağı söz edildi.

OnePlus 10 Pro Çin varyantı

tıpkı vakitte, OnePlus’ın aktiflik sırasında paylaştığı emsalsiz daha da heyecan verici haberler var. Görünüşe bakılırsa, OnePlus 10 Pro’nun küresel varyantı işletim sistem arayüzü OxygenOS’u koruyacak.

OnePlus, Çin haricindeki hayranlarının Oppo (OnePlus’ın sahibi) ile yeni ortak işletim sistemine karşı söz ettikleri hayal kırıklığını dikkate aldığını belirtti. Bu niçinle, küresel OnePlus 10 Pro, yakında OxygenOS 12.1 ile birlikte çıkış yapacak. Akabinde kısa vadede OxygenOS 13 güncellemesini de alacak. Çin’deki varyant ise ColorOS ile devam edecek.

tıpkı vakitte şirket, her iki işletim sisteminin de “temiz ve hafifçe” birleşik bir kod tabanı paylaştığına dikkat çektiğinden, gelecekteki OnePlus telefonları için hala geçerli olup olmayacağı konusunda hala birtakım belirsizlikler var.

bir daha de, OxygenOS 12’nin değerli kusurlar ve tüm kısma aksilikleriyle çok güçlü bir başlangıç yaptığını unutmayalım. OnePlus’ın sonucu, gelecekteki küresel modeller için OxygenOS’u tutmaksa, kullanıcıların itimadını geri kazanmak için biraz efor sarf etmesi gerekir.

Gelecekteki OnePlus telefonlarından bahsetmişken, bugün MWC’de biraz ses getiren bir başka haber de Oppo’nun birinci 150W şarj sistemini duyurmasıydı. Bununla ilgili olarak, yakın tarihindeki bir sızıntı, bu yeni süratli şarj teknolojisiyle gelebileceği sav edilen ve 2. çeyrekte gelmesi beklenen yeni bir OnePlus telefonuna işaret ediyor.