Oppo Pad Özellikleri Sızdırıldı

SurgeoN

Yeni Üye
Oppo’nun yeni Find X5 serisini goreceğimiz 24 Şubat’taki büyük lansman aktifliğinin öncesinde, bu aktiflikte tanıtılması beklenen Oppo Pad ile ilgili yeni bir tanıtım afişi ve yeni bilgiler ortaya çıktı.

GSM Arena’nın haberine göre, paylaşılan tanıtım afişinde gördüğümüz kadarıyla, Oppo’nun birinci tableti olan Oppo Pad’in gri ve mor olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor. birebir vakitte tabletin art üst tarafında değişik bir Oppo markalaması bulunuyor ve aygıtın tek art kamerasının da bu markalamanın içerisinde yer aldığı görülüyor.

Bu tanıtım afişinde, “Oppo Pencil” isimli dokunmatik kalem de yer alıyor. Ayrıyeten aygıtın alt kısmında bir USB-C temas noktasının yanı sıra, Dolby Atmos takviyeli dörtlü hoparlör ve üst tarafta bir güç düğmesinin yer aldığı görülüyor. Tanıtım afişi, öteki Oppo telefonlarıyla aygıtlar ortası iş birliği yeteneklerine de işaret ediyor.

Bu ortada Digital Chat Station, Oppo Pad’in kimi kıymetli özelliklerini de paylaştı. Buna bakılırsa Oppo Pad; 2560×1600 piksel çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme suratına sahip 10,95 inç LCD ekran, Snapdragon 870 yonga seti ve 8360 mAh kapasiteli bir batarya ile bir arada geliyor. Ayrıyeten tabletin 8 MP’lik selfie kamerası ve 13 MP’lik art kameraya sahip olması bekleniyor.