Püf Noktalarıyla Noodle Tanımı (Videolu)

starabla

Global Mod
Global Mod
Püf Noktalarıyla Noodle Tanımı (Videolu) Püf Noktalarıyla Noodle Tanımı (Videolu) İçin Materyaller

• 3 adet çin eriştesi
  • 250 gram mantar
  • 2 kesim tavuk göğüsü
  • 1 tane kuru soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet havuç
  • 3-4 kısım taze soğan
  • 1 kase mısır
  • 3-4 diş sarımsak
  • Susam yağı
  • Soya sosu
  • Köri
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
Püf Noktalarıyla Noodle Tanımı (Videolu) Yapılışı

1. Öncelikle tavuk, biber ve havuçlarımızı jülyen olacak biçimde, mantar, taze soğan ve kuru soğanı ince ince doğruyoruz doğruyoruz,.
  2. (isterseniz gereçleri tavuk, soğan, mantar ve başka materyaller olacak biçimde 1 tavada pişirebilirsiniz, ben farklı başka pişirip birleştirdim).
  3. Tavuğu yavaşça yağ koyduğumuz kızgın tavaya atıyoruz, suyunu salmamasına dikkat edin, tavuklarımız renk değiştirince 1 tatlı kaşığı soya sosu ekliyoruz (uzak doğu yemeklerinin püf noktası) pişen tavukları tabağa alıyoruz.
  4. Mantarı farklı bir tavaya alıyoruz, suyunu salınca tadını vermesi için 1 tatlı kaşığı soya sosu ekliyoruz ve suyunu çekene kadar pişiriyoruz,.
  5. Tavuk pişirdiğimiz tavaya sırasıyla soğan, havuç, yeşil biber, sarımsak ve mısırları ekleyip materyaller epeyce ölmeyecek biçimde pişiriyoruz, tavukları ve mantarları da ekleyip hepsini karıştıryoruz,.
  6. Sıcak su hazırlayıp çin erişmelerini haşlıyoruz,.
  7. Haşlanan eriştemizide gereçlerimizle birleştiriyoruz, soya sosu, köri ve baharatlarımızı ekliyoruz, servise hazır.Afiyet olsun ????.Bu ortada çin eriştesini migros marketten aldım. Sizde orada bulabilirsiniz.Youtube kanalıma ve instagram sayfamada beklerim. ????