Sevda Demirel, Köpek Saldırısına Uğrayan Tuğba Altıntop’un Hemcinsinden Şiddet Gördüğünü Tez Etti!

Abide

Aktif Üye
Sevda Demirel, geçtiğimiz günlerde Şile’de köpek saldırısına uğrayarak feci biçimde yaralanan Tuğba Altıntop’un hemcinsi tarafınca taarruza uğradığını ve kabahati hayvanlara attığını tez etti!

Takip edenler bilirler, geçtiğimiz günlerde Rafet El Roman’ın eski eşi Tuğba Altıntop, arkadaşlarıyla gittiği Şile’de bir köpeğin saldırısına uğramıştı.

Saldırı daha sonrası açıklama yapan eski model, ‘Arkadaşımın akita köpeği, sahipli köpek. Sevmek istemiştim. Oturuyorduk, yanımızda bir de K9 var. Evvel sevdim hiç bir şey yapmadı. Eğildim yanağını öptüm. daha sonra üzerime atladı 3 5 sefer ısırdı sanırım. Pirana üzere… Köpekleri fazlaca seviyorum, bir daha seveceğim. Ben yanaşmamalıydım ancak oldu olan. Bundan daha sonrasına bakacağız.’ demişti.

Magazin gündemine de bomba üzere düşen bu olayın gerisinde pek doğal herkes bir yorum yaptı, Tuğba Altıntop’un yaşadıkları gündemden düşmedi.

Herkes geçmiş olsun dileklerini iletirken, epeyce enteresan bir çıkış, hiç beklenmeyen bir isimden geldi!

Sevda Demirel, Tuğba Altıntop’un başına gelenler için “hiç bir köpek yüze saldırmaz. Köpekleri kızdırmaz, onlara bağırmazsanız da size saldırmaları imkansızdır. Bunu her hayvansever bilir. Bence o hanımefendi ya bir hemcinsinden ya da yakın arkadaşından şiddet görmüş, bunu da hayvanların üzerine atıyor.” dedi.

‘İnsanlar muhakkak olayları gizlemek için bu yollara baş vurur, ‘ayağım kaydı’ ya da ‘tabelayı bakılırsamedim’ derler; lakin burada bir köpeğe hata atmak epey yanlış. Bu hayvanlara karşı şiddeti normalleştirir’ diyen Demirel, ‘Ben hayvanlar ismine konuşuyorum, hiç bir köpek kolay kolay sahibine saldırmaz, saldırsa da yüzüne saldırmaz ya eline ya ayağına saldırır.’ şeklinde konuştu.

Ardından da Sevda Demirel’in bu çıkışına şu şekil yorumlar geldi:

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz ne diyorsunuz Sevda Demirel’in bu açıklamasına?

Gelin biraz konuşalım…