Sevgilisinin Telefonundan Gözlerini Ayıramayan Selin Ciğerci’nin O Anları Toplumsal Medyanın Lisanına Düştü!

Abide

Aktif Üye
Geçtiğimiz aylarda Gökhan Çıra’dan boşanan Selin Ciğerci, Survivor adayı Asil Cengiz ile aşk yaşamaya başladı bildiğiniz üzere…

Geçtiğimiz gün çekilen imajlarda sevgilisinin telefonundan gözlerini bir türlü alamayan Ciğerci, toplumsal medyanın lisanına düşmekten kurtulamadı!
👀

İş İnsanı ve Toplumsal Medya Fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz aylarda eşi Gökhan Çıra’dan ikinci defa boşanmıştı; hepimiz bu hususa gereğince hakimiz esasen.

Bu boşanmanın üzerinden kısa bir süre geçmesinin akabinde Gökhan Çıra, Spor Spikeri Sedef Bekiroğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Gökhan Çıra’nın Selin Ciğerci’yi aldattığını söylemesi de büyük yankı uyandırmıştı, hatırlarsınız. “9 sene boyunca onu hiç aldatmadım. Aldattıktan daha sonra da ona ben seni aldattım, yarın boşanmamız gerekiyor dedim” açıklamasında bulunmuştu kendisi.

Geçmişi şu biçimde bir kenara bırakalım ve günümüze gelelim… Bu boşanmanın akabinde Selin Ciğerci’nin eski Survivor adayı Asil Cengiz ile aşk yaşadığını öğrenmiştik aslına bakarsan.

Çift, Merve Boluğur’un düğününe el ele gelerek aşklarını cümle âleme duyurmuştu…

Hâlâ bir arada olan çiftin bir görüntüsü ortaya çıktı… Selin Ciğerci, telefonuyla ilgilenen sevgilisinin telefonundan gözlerini alamıyor. Doğal bu görüntü toplumsal medyanın lisanına düştü.

Bir sefer toplumsal medyanın lisanına düşmeyegör aslına bakarsan!

twitter.com

👇

twitter.com

Karda yürüyüp, izini belirli etmeyenlerden…

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz sevgilinizin telefonuna göz yamultmalı bakıyor musunuz?

Yorumlara buyurun!