Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP’ye sert tenkit: Türk siyasetini zehirlemektedir

Saliha

Yeni Üye
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları;

Üç gün içerisinde bu teşkilatımızı başta genel lider yardımcımız Ali İhsan Beyefendi olmak üzere, belediye liderimiz daima birlikte seferber oldular. Bu teşkilat Allah’ın müsaadesiyle Sakarya’da hayli şeyleri başarılı kılacaktır. Kuruluşundan bugüne kadar Sakarya teşkilatımızın farklı kademelerinde bakılırsav almış tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum

Muhalefet milletin karşısına temel atmama merasimleriyle çıkarken biz toplam bedeli 2 milyar 600 milyonu bulan eğitim, spora, ulaşımdan sıhhate bir hayli yatırımı Sakarya’ya istifadeye sunuyoruz. Açılışını yaptığımız eser ve hizmetlerin bir defa daha kentimize güzel olmasını temenni ediyorum.Teşkilatsız muvaffakiyet olmaz. Teşkilat var ise zafer vardır. Ben de şu anda karşımda ana kademesiyle, bayan kollarıyla, gençlik kollarıyla bir teşkilat görüyorum. Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz siyasette, diğerleri üzere makam ve mevki elde etmek için değil, millete ve memlekete hizmet etmek için bulunuyoruz. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Bugün elini vicdanına koyan herkes eski Türkiye ile yeni Türkiye ile farkı görüyor ve kabul ediyor. Bir yandan kentlerimizi güzelleştirirken bir yandan fazlaca büyük yol projelerini devreye alıyoruz. Bir yandan maruz kaldığımız onca taarruzda iktisattaki istikrarı korurken üretimde rekorlar kırıyoruz. Bugün açıklanan haziran ayı ihracat sayıları, Türkiye’nin üretim kapasitesini ve özel kesimin dinamizmini bir sefer daha ortaya koydu. Cumhuriyet tarihinin en yüksek sayılarına ulaştık. 2021 yılını dış ticarette rekorlar yılı haline dönüştüreceğiz. Allah’ın müsaadesiyle bu gidişle yıl sonuna biz rekoru kıracağız. Her bir vilayetimizde hizmetlerimiz kat kat artarken global ölçekte de kuvvetli, prestijli, kelamının tartısı olan ülke pozisyonumuzu perçinliyoruz.

Son 1,5 yıldır koronavirüs sürecinde yaşananlar dahi ülkemizin 2002’den beri kat ettiği arayı göstermesi açısından kafidir. Türkiye, son 1 asrın en büyük sıhhat krizi diye nitelenen bu salgını, hamdolsun dünyada en başarılı biçimde yöneten ülkelerden biri olmuştur. Sıhhat hizmetlerinden tedarik zincirine toplumsal takviye programlarına hiç bir alanda boşluk ya da kaos oluşmasına müsaade etmedik. İngiltere 100 150 sterlin ile aşı yapıyor biz ise fiyatsız aşı yapıyoruz. Salgına karşı en tesirli silah olan aşı konusunda erken vaziyet alarak kıymetli bir muvaffakiyete imza attık. Biz 52 milyon doz aşıyı vatandaşlarımıza uyguladık.

Biz ülkemizi salgın musibetinden en az ziyanla çıkartmanın gayretini verirken onlar kısır siyasi hesaplarının peşinden gittiler. 2023’e giden süreçte CHP, tıpkı 27 Mayıs darbesi öncesi üzere Türk siyasetini zehirlemekte, kirletmektedir. Vatandaşın siyaset kurumuna inancını sarsarak vesayetçilere uygun ortam hazırlamaya çalışıyorlar. Biz kuklayı da kuklacıyı da görüyoruz. CHP’nin bizi çekmek istediği tezgaha asla gelmeyecek, birlik ve birlikteliğimizden asla taviz vermeyeceğiz. Sanal gündemlerin düzmece manşetlerin peşine takılmadan tüm gücümüzü ülkemiz ve milletimiz için eser üretmeye, hizmet üretmeye taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Türkiye’yi eski günlerine döndürmeyeceğiz.