Star ömrü bu biçimde mi Oluyor? Evlilikleri Boyunca Kanye West’in Kim Kardashian’a Koyduğu Çılgın Kurallar

Abide

Aktif Üye
Dünyanın en ünlü çiftlerinden biri olan Kanye West ve Kim Kardashian çiftinin alakalarını mercek altına alalım mı? Haydi buyurun kendisini ‘dahi’ olarak tanımlayan Kanye West, Kim Kardashian’a nasıl kurallar koymuş
👇

Kaynak: https://www.yourtango.com/entertainme…

Kanye West ve Kim Kardashian, boşanmadan evvel dünyanın en ünlü çiftlerinden bir tanesiydi.

Bu çiftin bi’ garip olduğunu bir gerçek! Gelin Kanye West’in Kim Kardashian’a koyduğu kurallara bakalım.

1. Kim Kardashian boşanmaları hakkında latife yapamaz.

Kardashian’ın mesken sahipliği yaptığı SNL kısmına öncülük eden West, tüm hafta boyunca onunla NBC stüdyosundaydı, kendisi ve muharrirler için latifeler hazırlamaya yardımcı oldu. Kardashian, SNL müellifleri tarafınca yazılan biroldukça latifeyi taradı ve boşanmalarıyla ilgili rastgele bir latife içermediğinden emin oldu. Kim Kardashian, ‘Boşanma onun için epey hassas bir konu’ dedi.

2. Kanye West, Kim’in fazlaca fazla makyaj yapmasından hoşlanmıyordu.

Yıllık Vogue 100 Şenliği’nde Kardashian, bu biçimdeki kocası West’in Kardashian’ın makyaj yapmamasını tercih ettiğini deklare etti. Mirror aracılığıyla UK Vogue’a verdiği demeçte, ‘Kocam beni makyajsız seviyor. Yapabilseydim 7/24 makyaj yapardım ancak o beni makyajsız seviyor’ demişti.

3. Kim Kardashian Kanye West’e eski sevgililerinden bahsedemezdi.

Kaynaklar RadarOnline’a, West’in fazlaca kıskanç bir koca olduğunu ve eski sevgililerinden rastgele birinin bir sohbette konusunun açılmasından nefret ettiğini söylemiş oldu.

4. Kanye West, Kim Kardashian’ın bir reality show spinoff’unda görünmesini yasakladı.

‘Keeping Up With The Kardashian’, ilgileri sırasında West’in Kardashian’ın ekranda olmasını sorun etmediği tek gösteriydi. Kourtney Kardashian ve Khloe Kardashian, “Kourtney & Khloé Take The Hamptons”ın yayınlanmasına hazırlanırken Kim, gösteride görüneceğini deklare etti.

RadarOnline.com’a konuşan bir kaynak, ‘Kanye’nin Kim’in bunu yapmasına müsaade vermesine imkan yok. Kanye’nin Kim’in realite televizyonuyla olan bağlantısını ne kadar sevmediği ve küçümsediği bir gerçek’ dedi.

5. Kim Kardashian’ın düğünleri hakkında hiç bir şey yayınlamasına müsaade verilmedi.

Bunun sebebi, TMZ’ye bakılırsa West’in Kim’e düğünleri hakkında hiç bir şey söylememesiydi. Tüm düğün Kim’e bir sürpriz olacaktı.

West, düğünleriyle ilgili her şeyi epey bilinmeyen tuttu ve hatta nerede kaldıkları yahut nereye gitmeleri gerektiği hakkında muhakkak bir şey söylemediği için düğüne katılan konuklar ne yapacaklarını şaşırmıştı.

6. Kanye West, Kim Kardashian’ın tırnaklarının kısa olmasını istiyordu.

2016’da West, Wiz Khalifa ve West’in eski kız arkadaşı Amber Rose ile hengame ederken West hakkında daha evvel kimsenin bilmediği bir sırrı ortaya çıkardı. Amber Rose, eski erkek arkadaşının yatak odası tercihini ortaya koyan bir hashtag ile tweet attı. Bu argüman, boşandıktan daha sonra Kim’in uzun tırnaklarıyla attığı bir gönderiden daha sonra bir daha ortaya çıktı.

7. Kim Kardashian, Kanye West’in giymesini söylemiş olduği şeyi giyerdi.

West’in moda sanayisine girmesi tek başına yaptığı bir atak değildi. Kim, W Magazine ile yaptığı bir röportajda, “Kocamla tanışana ve bana makus bir tarza sahip olduğumu söyleyene kadar düzgün bir stilim olduğunu düşünüyordum. Bu hususta sahiden güzeldi ve tüm dolabımı düzenledi” demişti.

8. Kanye West, Kim Kardashian’ın tekrar estetik ameliyat olmasını yasakladı.

Biliyorsunuz ki Kim, biroldukça estetik ameliyat oldu ve tüm magazin onun estetiklerini konuşur hale geldi. Bu durumdan fazlaca rahatsız olan Kanye, Kim’in daha fazla estetik olmasını yasaklamıştı.

9. Kanye West, Kim Kardashian’ın muhafazalarıyla konuşmasına müsaade vermedi.

Kanye’nin eski muhafazalarından Steve Stanulis, NME aracılığıyla The Sun ile konuştu ve Kanye ile çalışmanın nasıl bir şey olduğunu anlattı. Tezlere nazaran Kanye, Kim’e karşı hayli korumacıydı ve muhafazalarından birini onunla konuşurken görürse muhafazanın işine son veriyordu. Steve Stanulis’in başına gelen tam olarak buydu!

10. Kim Kardashian, Kanye West’in onun hayatını “daha gizli” hale getirdiğini söylemişti.

Alec Baldwin Show’un bir kısmında Kim, Kanye’nin hayata bakış açısını nasıl değiştirdiğini paylamıştı. Kim, Kanye yardımıyla hayatına dair bilgileri kamuoyuyla epey fazla paylaştığını görmüş ve kendisine çekidüzen vermeye başlamış.