‘Temel gereksinimlerde indirime gidilmeli’

Saliha

Yeni Üye
YENİ ÖYKÜ: İktisatta yeni bir öyküye, ulusal ve manevi değerlerimizle temerküz etmiş orijinal bir zihniyet ihtilaline ertelenemez gereksinimin olduğunu görmeliyiz. Hem büyümeyi, hem gelişmeyi, tıpkı vakitte kalkınmayı sağlamak zorundayız. Fırsatçıların, karaborsacıların, yangından parsa toplama telaşında olan ahlaksızların inanıyorum ki hevesleri kursaklarında kalacaktır.

İNDİRİM YAPIN: Enflasyonla çabada gönül birliğini hayata geçirmeliyiz. Mal ve hizmet üreten, satan, pazarlayan firmalarımızın, şirketlerimizin, kurumlarımızın toplumsal rahatlama ismine, temel gereksinimlerin fiyatlarında yüzde 2 ile 5 içinde indirime gitmeleri ulusal birlik ve dayanışmamızın manevi harcıdır. Bizim temennimiz, her insanın elini taşın altına koymasıdır. Tıpkı Ahilik kültüründe yaşandığı üzere darda kalan insanlarımıza şefkat elimizi uzatabiliriz.

BABACAN’A KARŞILIK: Düne kadar AK Parti’nin saflarında yer alıp uzun yıllar bakanlık koltuğunda oturan bir çıkarcı ve sayıyla un almaktan bahseden şaşkın zihniyet, bizim kayyum üzere iktidarın başında durduğumuzu, krizlerin de ortağı olduğumuz söz etmiş. Bu şahsa sesleniyorum, kayyumu falan geç, partine doldurduğun askeri ve siyasi casuslarla bir arada geçmişte yönettiğin bakanlıkları hangi örgütlere peşkeş çektiğini adamsan açıkla.

HELALLEŞME REAKSİYONU: Terörist Demirtaş 24 Kasım sabahı miting yapın diyor, akşamına Kılıçdaroğlu ‘haydi meydana’ diyerek bu hain davete sarılıyor. Bu mudur sizin helalleşmeniz? Bu mudur sizin siyasetiniz? Buysa şayet siyasetiniz yere batsın diyorum, hayrını görmeyin diye niyaz ediyorum. Mersin’de miting yapacağına, birinci adımı kan kardeşin HDP’yle birlikte Kandil’de atmanın önünde hiç bir mani hal görülmemektedir

ERKEN SEÇİM YOK: Kılıçdaroğlu şahsıma seslenerek, ‘yüreğinde bir damla millet sevgisi var ise erken seçimin kapısını aç’ demiş. Sayın Kılıçdaroğlu, benim millet ve vatan sevgimin fitresini versem sana ve yedi sülalene yüz yıl kâfi. Erken, çabucak, artık, derhal seçim yoktur, bu odunsuz karar ve irade beyanına sevsen de sevmesen de alışman, bununla da kalmayıp riayet etmen tavsiyemdir.

Mansur Yavaş’ı suçladı

Bahçeli, küme daha sonrası gazetecilerin, Alparslan Türkeş Vakfı’nın Türkeş’i anma programında yaşanan olaylarla ilgili sorusu üzerine, “Üzücü olaylar yaşandı geçen hafta. Elde ettiğimiz ön bilgiler, Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Bey’in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan daha sonra Mansur Beyefendi dikkat etsin. Artık kendisinin ardında bir ülkücü nefes vardır, her gün de takip edecektir” dedi.